Grote vloerkleden

Exclusief vloerkleed of tapijt kopen. Mooi modern tapijt kopen op maat

Exclusief vloerkleed kopen? Vanaf € 695,- per vierkante meter. Een mooi tapijt maakt het karakter van uw woonkamer of slaapkamer compleet. Ook een behaaglijk en comfortabel gevoel in uw interieur? Een exclusief  tapijt kopen doet u met het advies van de specialist! Kies voor een bedrijf met vloerkleden op voorraad in elke stijl. Voorkeur voor een modern vloerkleed, trendy karpet of een klassiek tapijt? Wij bieden u een grote diversiteit in vloerkleden van verschillende kwaliteiten, afmetingen en kleuren. Kies bij ons een modern vloerkleed of karpet wat helemaal past bij uw interieur. Al onze vloerkleden zijn prima geschikt voor vloerverwarming, ook zijn alle karpetten antistatisch, antislip en vuil afstotend gemaakt. Uw tapijt of modern vloerkleed heeft hierdoor een lange levensduur. Ontvang bovendien advies aan huis in Nederland en België. In de categorie Design tapijten vindt u naast onze eigen producties ook de hedendaagse tapijtknoopkunst van vloerkleden uit Nepal.

Tapijt laten ontwerpen speciaal voor uw interieur!

De ontwerpers bepalen samen met u de kleurencombinatie, het design, en de afwerking van uw tapijt. Laat uw vloerkleed maken in de stijl zoals die past bij uw manier van leven. Kies uit de honderden kleuren en ontwerp het tapijt zoals u hem wenst. De collectie koppelt traditionele ambachten van de Himalaya met modern, of klassiek design. Een synthese die leidt tot buitengewone resultaten. Laat u verrassen door de fascinatie van het maken van handgeknoopte tapijten. Profiteer van de familie achtergrond  van meerdere generaties. Exclusief vloerkleed of tapijt kopen? Er wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit wol soorten in de wereld. Om de best mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen, wordt de wol in Nepal  bereid en gekleurd met natuurlijke kleurstoffen. Ze kunnen worden aangepast in grootte, kleur, design en knoop fijnheid. De mooiste materialen zoals wol en zijde worden gebruikt in de verdeling die u wenst.

Zélf het design, kleur materiaal en maat kiezen van uw tapijt

Luxe vloerkleden zijn tegenwoordig een hot item voor uw interieur. Het maakt de inrichting van elk vertrek in uw woning helemaal af. Ook geeft een exclusief vloerkleed of tapijt een behaaglijk gevoel wat voor warmte en sfeer zorgt. Wij verkopen een grote collectie vloerkleden, tapijten en karpetten in veel kleuren en maten en kwaliteiten. Naast onze collectie standaard moderne en klassieke vloerkleden en karpetten verkopen wij ook een collectie in grote afmetingen. Wilt u een vloerkleed op maat laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte tapijten! Exclusief vloerkleed of tapijt kopenWij hebben voor iedereen een passend en geschikt karpet, tapijt of vloerkleed. Kleine en grote kleden, hoog- en lage pool karpetten en vloerkleden in veel dessins en kleuren. Voor ieder vertrek is er wel een mooi exemplaar  te vinden. Overtuig u zelf van de grote collecties hand gemaakte vloerkleden en karpetten.

Zeer grote vloerkleden op maat te maken naar uw wensen

Wij verkopen een grote collectie klassieke vloerkleden, tapijten en karpetten in veel kleuren en maten en uit voorraad. Naast onze collectie standaard vloerkleden en karpetten verkopen wij ook een grote collectie vloerkleden in grote afmetingen. Wilt u een klassiek vloerkleed op maat laten maken? Wij zijn specialist in vloerkleden op maat.  Exclusief vloerkleed of tapijt kopen? Er is voor iedereen een passend en geschikt karpet, tapijt of vloerkleed. Mooie kleine en grote kleden, hoog- en lage pool karpetten en vloerkleden in veel dessins en kleuren. Voor ieder vertrek is er wel een mooi vloerkleed of karpet te vinden. Bekijk hier enkele voorbeelden van tapijten! Overtuig u zelf van de grote collecties. klassieke vloerkleden en karpetten met de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden, door een nauwe samenwerking met onze fabrikanten kunnen wij u modieuze vloerkleden, tapijten en karpetten aanbieden.

Bezoek de grootste showroom met hand gemaakte tapijten

Exclusief vloerkleed of tapijt kopenLoop eens rustig door de verschillende categorieën in onze showroom om een indruk te krijgen van de enorme collectie. Vanzelfsprekend zijn er tapijten met een vaste maatvoering, maar er is steeds meer maatwerk leverbaar. De tapijten van onze eigen productie in onder andere Nepal. liefst in uw eigen interieur kunnen bekijken. Om de werkelijke kleuren te kunnen bepalen komen wij graag bij u thuis. Wij voorzien u van een persoonlijk advies en helpen bij keuze. Uiteraard komen wij graag bij u thuis langs om de tapijten, geheel vrijblijvend, te laten zien. Bij een vloerkleed naar wens gemaakt kunnen wij u ook thuis adviseren door middel van stalen, kleuren.  Bovendien kunnen wij het tapijt goed laten zien op een beeldscherm. Van harte welkom in de prachtige showroom! Exclusief vloerkleed of tapijt kopen? Wij nodigen u graag uit om onder het genot van een kopje koffie een uitgebreid deskundig advies te geven.

 Maak een afspraak in de showroom van de tapijtfabrikant

info@luxe-meubels-kopen.nl

Bekijk enkele voorbeelden van exclusieve vloerkleden