INTERIEUR ADVIES AAN HUIS

Een huis inrichten met luxe meubels kan soms best lastig zijn. Dan heeft u soms wat hulp nodig van een ervaren interieur styliste om te kijken of het allemaal past en mooi bij elkaar staat. Omdat elke  smaak uniek is ontvangt u advies aan huis! En dat wil je terugzien in je interieur.

Bij advies aan huis krijgt u een adviesgesprek met de interieur styliste bij u in de buurt. Al uw woonwensen worden zorgvuldig in kaart gebracht. Wij gaan bij deze zoektocht nét een stap verder. U wilt een professioneel advies aan huis voor luxe meubels? Laat het maken van een moodboard, een kleurenplan, verlichtingsplan of een compleet interieuradvies over aan de specialist! Er is meer mogelijk dan men vaak denkt!

ADVIES AAN HUIS | MOODBOARDS

MOODBOARDS

Het perfecte interieur met luxe meubels komt tot leven door middel van schetsen en moodboards. Weet u nog helemaal niet wat u wilt? Dan gaan we samen op zoek naar uw stijl. Van modern tot luxe en van landelijk tot puur, of juist een combinatie door verschillende stijlen te mixen. Wij beloven u dat het resultaat verbluffend zal zijn. Het beste interieur ontwerp komt van specialisten in uw buurt. Het moodboard wordt de basis bij het kopen van luxe meubels, vloerkleden en accessoires. Neem contact met ons op en wij zullen u begeleiden naar de juiste topfabrikanten in Nederland

AFSPRAAK MAKEN?

Om advies aan huis aan te vragen willen wij u vragen ons contactformulier op juiste wijze in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. De interieur stylist neemt contact met u op om de afspraak in te plannen.

De kleinste kleurveranderingen kunnen grote gevolgen hebben in uw interieur. De  interieur stylisten weten daar alles van. De resultaten worden gevisualiseerd  zodat u een helder beeld krijgt van het toekomstige interieur. De verschillende aanpassingen toveren zo een vernieuwende styling op voor u. Ervaar ook het gevoel van thuiskomen met een goed doordacht advies!

AFSPRAAK MAKEN

PROFESSIONEEL ADVIES DOOR SPECIALISTEN

Bij het kopen van luxe meubels verwacht u een hoog service niveau. Daar weten wij alles van. Als intermediair hebben wij al vele klanten kunnen helpen. Met een adviesgesprek worden meubels kopen naar een andere niveau gebracht. Kies uit de vele soorten stoffen, leersoorten en meubels op maat. Ook voor luxe vloerkleden van zijde of juist hoogpolige vloerkleden staan de specialisten voor u klaar.

Door een advies aan huis wordt het kopen van luxe meubels persoonlijker. De mogelijkheden worden direct in de praktijk zichtbaar en de juiste fabrikanten worden voor u uitgezocht.

info@luxe-meubels-kopen.nl

BEZOEK DE SHOWROOM!