INTERIEUR NAAR WENS

Hoofdkantoor:
Schouw 7
2408 RV Alphen a/d Rijn
(Geen showroom op dit adres maar verspreid in Nederland)

KvK 57865116

06-12520786

CONTACTFORMULIER

Vraag nu uw brochure, prijslijst, en/ of adres showroom aan

CONTACT
OPNEMEN:

Wacht niet langer! Neem nu contact op door het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij hebben contacten met grote exclusieve fabrikanten. Alles wordt speciaal voor u gemaakt naar uw eigen smaak en wens. Profiteer van deze kans om uw woning te upgraden zonder tussenkomst van de winkelier.

BESTEL RECHTSTREEKS IN DE SHOWROOM VAN DE FABRIKANT!

NIEUW! Laat luxe meubels, tuinmeubels vloerkleden en haarden maken zoals u het in gedachten heeft. Luxe-meubels-kopen wijst u de weg. Koop zonder tussenkomst van de winkelier. Via ons bedrijf kunt u direct kopen bij de fabrikant. Wij wijzen de weg naar de showroom van diverse top leveranciers en ontwerpers. Als intermediair voor particulieren en bedrijven uit het hogere segment bent u bij ons aan het juiste adres. Er is er altijd een perfecte match. Neem een kijkje op de diverse pagina’s van onze website en laat u inspireren. Maak een afspraak, en stap in de wereld van exclusieve interieurs met luxe producten. Laat alles precies afstemmen op uw individuele wensen!

DESKUNDIGE ONTWERPERS

Laat u voor nieuwe meubels goed voorlichten en inspireren  onder het genot van een kopje koffie. In de showroom van de fabrikant koopt u meubels met liefde voor een exclusief interieur. Deskundige ontwerpers en interieuradviseurs helpen u met al hun kennis en ervaring. Voor exclusieve meubels, tuinmeubels en vloerkleden die u naar uw eigen wensen kunt laten maken bent u bij ons aan het juiste adres.