CONTACT

/CONTACT
CONTACT2018-11-19T11:30:22+00:00

INTERIEUR NAAR WENS

HOOFDKANTOOR:
SCHOUW 7
2408 RV ALPHEN AAN DEN RIJN
(GEEN SHOWROOM OP DIT ADRES)

06-12520786

KvK 57865116

CONTACTFORMULIER

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bestel rechtstreeks in de showroom van de fabrikant!

Laat luxe meubels, tuinmeubels vloerkleden en haarden maken zoals u het in gedachten heeft. Luxe-meubels-kopen wijst u de weg. Koop zonder tussenkomst van de winkelier. Via ons bedrijf kunt u direct kopen bij fabrikant. Wij wijzen de weg naar de showrooms van diverse top leveranciers en ontwerpers. Als intermediair voor particulieren en bedrijven uit het hogere segment bent u bij ons aan het juiste adres. Er is er altijd een perfecte match. Neem een kijkje op de diverse pagina’s van onze website en laat u inspireren. Maak een afspraak, en stap in de wereld van exclusieve interieurs met luxe producten. Laat alles precies afstemmen op uw individuele wensen!

info@luxe-meubels-kopen.nl

Laat u voor nieuwe meubels goed voorlichten en inspireren  onder het genot van een kopje koffie. In de showroom van de fabrikant koopt u meubels met liefde voor een exclusief interieur. Deskundige ontwerpers en interieuradviseurs helpen u met al hun kennis en ervaring. Voor exclusieve meubels, tuinmeubels en vloerkleden die u naar uw eigen wensen kunt laten maken bent u bij ons aan het juiste adres.

CONTACT

Neem contact op met www.luxe-meubels-kopen.nl door het contactformulier in te vullen. Wij proberen zo snel mogelijk contact met u opnemen en geven uw wensen door aan de leverancier die normaal alleen levert via de winkelier. De keuze is groot doordat wij contacten hebben met grote exclusieve fabrikanten met een breed assortiment luxe meubels. tuinmeubels en vloerkleden die speciaal voor u worden gemaakt naar uw eigen smaak en wens. Wacht niet langer en profiteer van deze kans om uw woning te upgraden zonder tussenkomst van de winkelier.