DESIGN VLOERKLEDEN SPECIALIST

Exclusieve vloerkleden en tapijten

Design vloerkleed ontwerpen? Al u op zoek bent naar een luxe vloerkleed vanaf € 695,- per vierkante meter Kom dan langs! Als u het interieur de uitstraling wilt geven die het verdiend laat dan een design vloerkleed ontwerpen! Heeft u een interieur met exclusieve meubels? Dan zoekt u wellicht een prachtig vloerkleed dat helemaal is afgestemd op de stijl en de kleuren van uw woonkamer! Bij onze leverancier bent u aan het juiste adres. U koopt namelijk uw luxe vloerkleed rechtstreeks via de fabrikant. Handgemaakt tapijt laten ontwerpen? Koop zonder tussenhandel met de behandeling en service die u kunt verwachten. Kies een wollen design vloerkleed, een zijden tapijt, of een hoogpolig karpet waarbij u zélf de kleuren of design kunt bepalen! Wij helpen u graag aan uw droom interieur. Als professional in de interieurbranche zijn wij continu op zoek naar de mooiste materialen en de spannendste innovaties. Wij hebben passie voor vakmanschap en streven er op ieder vlak naar de verwachtingen van u als klant te overtreffen. Daarom zijn wij er trots op u te mogen ontvangen op onze website. Kies óók voor een bedrijf dat volledig gespecialiseerd in handgemaakte tapijten. De uitgebreide collecties zijn van traditioneel tot vooruitstrevend. Al uw wensen kunnen door het ervaren designteam omgezet worden in unieke tapijten. Wij delen uw passie voor mooie kleden en gaan voor het hoogste niveau. Wij zien er daarom naar uit om u in onze centraal gelegen showroom van de fabrikant te mogen ontvangen.

Design vloerkleed ontwerpen

Exclusieve tapijten in wolDeskundige interieurmedewerkers helpen u  graag bij het op maat maken van uw ideale vloerkleed. In het speciale design systeem bevinden zich meer dan driehonderd verschillende kleuren en patronen. Er kan dus altijd u altijd een design tapijt worden gemaakt dat optimaal past bij uw interieur en smaak. Zo maakt u stap voor stap uw eigen design tapijt. Exclusieve design tapijten zijn populair over de hele wereld. Het vernieuwende design systeem wordt inmiddels door meerdere design firma’s gebruikt die deze systeem ook hanteren om vloerkleden op maat te creëren. In vele vijf sterren hotels over de gehele wereld treft u de luxe kleden aan. Het belangrijkste aan een kleed is dat hij lekker aanvoelt en mooi staat in uw huis. Omdat u uitgebreid kan bekijken hoe de kleuren staan en speciaal gemaakte stalen kan laten maken zit dat wel goed.  Door het extra hoge comfortgehalte en de vele goede eigenschappen  kunt u er heerlijk van genieten. Onze exclusieve vloerkleden  zijn gemaakt van oersterke, kleurechte materialen. Kwaliteit van het hoogste niveau als u gaat voor een kleed dat jaren mee gaat.Kies een modern design of een klassiek exemplaar op maat voor een mooie prijs. We hebben het hier over de  top onder de vloerkledenmerken. De fabrikant is bekend geworden door de stevige basis in exclusief wonen. De combinatie van kwaliteit en bijzondere lijnen in het ontwerp. Maar ook al u  houdt van landelijk, klassiek of eigentijds. Omdat u alles zélf kunt bepalen zijn alle tapijten maken tot die in uw interieur past.

Exclusieve design vloerkleden zijn populair over de hele wereld

Moderne tapijten showroomAls het gaat om de verschillende motieven, maten en kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Het systeem bestaat uit vijf stappen, waarbij u begint met het kiezen van een design en u uiteraard afsluit met het bestellen van uw design tapijt. Voor een voorbeeld wat er mogelijk is kijkt u op de website. Bekijk het foto album “Exclusieve design vloerkleden” om inspiratie op te doen. Heeft u vragen over het design systeem of over de andere producten? Neem dan contact met ons op. Welkom bij de grootste tapijten en vloerkleden store van Nederland. In de showroom presenteert de fabrikant de nieuwste collecties. Landelijk, traditioneel of vooruitstrevend design? U heeft een enorme keus uit de vele typen en maten. De maatwerkcollectie wordt wereldwijd in vijf sterren hotels toegepast en geeft ook uw interieur dezelfde luxueuze sfeer.  De medewerkers zijn speciaal opgeleid om u het juiste advies te geven.  Indien gewenst kunnen wij zelfs vrijblijvend tapijten bij u thuis laten zien. Zo beslist u met zekerheid. Neem bij het bezoek aan de showroom foto’s en kleurstalen van uw interieur mee. Het team helpt u graag bij het vinden van een tapijt of design vloerkleed.

Klik hier en bekijk voorbeelden van exclusief ontworpen vloerkleden!

Bezoek de showroom van de tapijt fabrikant

info@luxe-meubels-kopen.nl