Horeca meubelen voor binnen en buiten

Bekijk ook de pagina keramische tafels met vuurhaard en champagnekoeler! Horeca meubelen voor binnen en buiten. Wij hebben een samenwerking met de grootste horeca inrichters van Nederland. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie horeca meubilair. Kies voor een sfeervolle inrichting van uw zaak. Als u een bruin café, een restaurant of hotel heeft staan onze adviseurs klaar om het karakter van uw zaak te benadrukken. Denk hierbij aan mooie terrasstoelen in vele uitvoeringen, kleuren en maten. Voor elk terras of interieur hebben wij de juiste oplossing. Bekijk ook onze tafels, fauteuils en lounge sets eens. Bezoek ons voorhHoreca meubelen voor binnen en buiten. Ook enthousiast over ons horeca meubilair? Kom dan eens langs in de showroom! Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Ontdek zelf de vele mogelijkheden en kom snel langs!

Exclusief horeca meubilair op maat. Horeca meubilair voor binnen en buitenVoel de stoffen zijn die zorgvuldig uitgezocht zijn op kun weerbaarheid, kwaliteit en onderhoudsniveau. Niets is makkelijker dan horeca meubels die weinig aandacht nodig hebben. Geniet wel van het comfort zoals uw meubels thuis. Zo ook de luxe en exclusieve terras meubels van Jan des Bouvrie. De modellen onderscheiden zich doordat men het loungegedeelte kan uitbreiden met bijbehorende tafels en stoelen. De bekende zwart en wit combinaties van Jan des Bouvrie zijn makkelijk te combineren met andere kleurstellingen. Verwen uw klanten met luxe binnen en buiten meubelen van topkwaliteit!

Horeca Meubilair koopt u bij de importeur

Exclusieve interieurs op maat? Luxe projectmeubels kopen bij de fabrikantWij zijn uw tussenpersoon bij het kopen van luxe meubels, exclusieve tuinmeubels en hand gemaakte vloerkleden. Wij halen die extra schakel weg in het voordeel van u als klant. U hoeft niet alle meubelboulevards en winkels langs om net dat ene meubelstuk te vinden. Geen concessies in kwaliteit, advies en servies. U wilt het beste zonder veel  tijd op te offeren. Wij hebben voor u de beste Nederlandse fabrikanten geselecteerd met een rijke historie in de meubelbranche. wij maken gebruik van vakmensen voor het uitvoeren van complete projecten. De adviseurs vinden het iedere keer weer een uitdaging om klanten te verrassen met mooie producten, nieuwe materialen en uitdagende kleurstellingen. Een bezoek aan de prachtige showroom van de fabrikant geeft u een goede indruk van de vele mogelijkheden die  wij u te bieden hebben. We heten u van harte welkom.

Onze collectie is uitgebreid, maar bovenal tijdloos, laat u inspireren door de vele keuzes en combinaties. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het horeca interieur is. Sinds lange tijd helpen wij onze klanten om hun wensen te vertalen naar de juiste  inrichting. Het interieur is immers het  verlengstuk van uw bedrijfs identiteit. Een bezoek aan de prachtige showroom van de fabrikant geeft u een goede indruk van de vele mogelijkheden


Klik hier voor een bezoek aan de showroom!

info@luxe-meubels-kopen.nl

Bekijk de pagina met luxe keramiek tafels 

Luxe horeca meubels