Vloerkleed met bloemen of strepen?

Exclusief vloerkleed met bloemen, met strepen of een effen tapijt? Art Deco Jugendstil design tapijt op maat

Vloerkleed met bloemen of strepen? Let op het formaat het materiaal en de stijl. De functie is bepalend bij het maken van de juiste keuze. Wilt u een kleed om uw huis op te vrolijken met frisse kleuren, of juist om rust te creƫren? In een klassieke woning kiest men vaak voor bloemen in het tapijt. In een modern en strak interieur kiest men juist vaak voor strepen. Zo is er ook een verschil in hoe men een kleed gebruikt. De ruimte kan daarbij bepalend zijn. Over de verschillende kleuren kunt u met ons nadenken en zal van de gekozen stijl af hangen. Bij de keuze voor een ingetogen stijl is een effen vloerkleed aan te bevelen. Let ook op de muren. Bent u van plan hem neer te leggen bij een muur met druk behang? Een effen exemplaar zorgt dan voor rust.

Klassiek, of een modern interieur

Exclusief vloerkleed met bloemen, met strepen of een effen tapijt? Paars tapijt op maat in wol bestellenDe kleur is een punt van aandacht, vanaf de voorbeelden in de showroom kan een deze heel anders overkomen dan wanneer u hem thuis neerlegt. Wil u zeker weten dat hij in uw huis net zo mooi staat? Zorg dat u meerdere kleden op zicht thuis mag hebben. De keuze is belangrijk omdat het een groot oppervlak van de ruimte bepaald. Let er goed op dat u het juiste formaat kiest. U verkijkt u snel op de grootte van een kleed, meet daardoor altijd in huis welk formaat het beste past. Wij helpen u graag met professioneel advies. Exclusief vloerkleed met bloemen, met strepen of een effen tapijt? Vaak worden de vloerkleden speciaal ontworpen zoals de klant hem wenst.

Op zoek naar een kleed van topkwaliteit?

Met ons uitgebreide assortiment bent u er zeker van dat uw huis de juiste uitstraling heeft. Door de vele jaren ervaring bent u verzekerd van de beste kwaliteit! Maak een keuze uit een zeer uitgebreid assortiment van bekende merken. Wij zorgen voor de juiste mix tussen sfeer en functionaliteit. U kunt hem helemaal naar eigen wens samenstellen. Vanwege de duurzaamheid staan ze garant voor een lange levensduur. De tapijten houden hun mooie uitstraling en kunnen intensief worden gebruikt. Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak om een bezoek te brengen aan de showroom van de fabrikant!

Een luxe kleed laten ontwerpen voor elke woonstijl

Bezoek de showroom met exclusieve vloerkleden

info@luxe-meubels-kopen.nl