Exclusief vloerkleed kopen Amsterdam

Exclusieve vloerkleden en tapijtenExclusief vloerkleed kopen Amsterdam? Wie bij één van onze exclusieve showrooms van de Interieur fabrikanten binnenstapt, kan niet anders dan geïnspireerd raken en komt ogen tekort . Er zijn veel meters ingericht met stijlvolle meubelen! Van modern tot landelijk en van klassiek tot eigentijds design maatwerk. Een interieur is voor ons pas geslaagd als het naadloos aansluit op de smaak en de levenswijze van de klant. De fabrikanten waar wij mee werken hebben ervaren meubelmakers en  stoffeerders in dienst die nauwkeurig uw ideeën kunnen uitvoeren. Zijn de plannen ingrijpender? Dan maken wij gebruik van vakmensen voor het uitvoeren van complete projecten. De binnenhuisadviseurs vinden het iedere keer weer een uitdaging om klanten te verrassen met mooie producten, nieuwe materialen en uitdagende kleurstellingen. Een bezoek aan de prachtige showroom van de fabrikant geeft u een goede indruk van de vele mogelijkheden die  wij u te bieden hebben. We heten u van harte welkom.

Wij begeleiden en adviseren u graag bij de aankoop van uw vloerkleed

Klassiek vloerkleed met bloem motief en rand bestellen grijsLaat u alvast inspireren door onze veelzijdige projecten of breng een bezoek aan onze showroom. In uw huis of kantoor is het belangrijk om u goed te voelen, door de juiste combinatie van materialen, meubelen en styling wordt uw eigen stempel gedrukt. Wij begeleiden en adviseren u graag bij de inrichting en keuzes. Met ons uitgebreide assortiment van (zit)meubelen en tafels weten wij elke ruimte naar uw wens in te richten. Onze collectie is uitgebreid, maar bovenal tijdloos, laat u inspireren door de vele keuzes en combinaties. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het interieur is. Sinds lange tijd helpen wij onze klanten om hun wensen te vertalen naar de juiste  inrichting. Het interieur is immers het  verlengstuk van uw eigen identiteit. Een bezoek aan de prachtige showroom van de fabrikant geeft u een goede indruk van de vele mogelijkheden

Bekijk de collectie!

Exclusieve klassieke interieurs. Exclusief vloerkleed met bloemen, met strepen of een effen tapijt?Wij weten hoe belangrijk goed advies is, maar ook als u gewoon lekker wilt rondkijken bent u bij ons van harte welkom. Wij gaan graag voor u aan de slag voor een maatwerk tafel, bank of fauteuil  daarbij adviseren en begeleiden wij u van het ontwerp tot materiaalkeuze. De juiste verlichting maakt een ruimte! Dat weten wij bij onze exclusieve Interieur stylisten maar al te goed. Sfeerverlichting of juist werkverlichting, beide zijn van belang in uw woonkamer, keuken, kantoor of slaapkamer. Exclusieve moderne meubels? Bij ons kunt u terecht voor zowel een leeslamp als voor een compleet lichtplan voor uw huis of kantoor. Een interieur krijgt pas echt gestalte en vindt z’n harmonie in de doordachte indeling en de juiste afstemming van meubelen, kleurgebruik, verlichting en decoratieve elementen. In het adviseren en het aanreiken van woonideeën ligt dan ook een groot deel van de kracht.

Bezoek de showroom