Exclusief vloerkleed op maat laten maken

Exclusieve vloerkleden en tapijtenExclusief vloerkleed op maat laten maken? De vloerkledenspecialist Vanaf € 675,- per m². in Nederland sinds vele jaren gespecialiseerd in de verkoop van alle soorten handgeknoopte karpetten en vloerkleden. Door de rechtstreekse import vanuit zowel het Verre Oosten zijn wij in staat om via de kortste en meest voordelige weg kwaliteit te leveren. Op zoek naar een vloerkleed voor in de woonkamer, slaapkamer of een ander vertrek in huis of op het werk? Breng een gezellige sfeer in huis met een vloerkleed op maat! Bekijk daarom eens onze mooie collectie vloerkleden. Wij leveren alle vloerkleden door heel Nederland. Het gewenste vloerkleed gevonden? Wij helpen je graag voor het juiste vloerkleed Onze eigen import zorgt er voor dat we alleen unieke karpetten in ons assortiment hebben. Het komt dan ook vaak voor dat klanten al overal geweest zijn op zoek naar het juiste karpet en uiteindelijk bij ons slagen.

Een vloerkleed laten maken in de stijl en de kleuren van het interieur

Ben je geïnteresseerd om het tapijt voor uw interieur te laten ontwerpen door de specialist? Exclusief vloerkleed op maat en gewenste kleur laten makenDan zouden we u graag eerst beter leren kennen: om wat voor een ruimte gaat het? Wat zijn uw wensen en verwachtingen? Wat kan het designteam allemaal voor u betekenen? Wij gaan graagvoor u aan de slag. Het ontwerp van uw vloerkleed doen wij in samenspraak met de klant. Neem afbeeldingen en de afmetingen mee om alvast een idee te ontvangen wat er allemaal mogelijk is. In een 3D omgeving laten wij de mogelijkheden zien van het gekozen design en de gewenste kleuren. Zodra we de opdracht hebben gekregen, gaan we concreet van start. Afhankelijk van de opdracht kijken we zo mogelijk eerst op locatie. In samenspraak met de klant wordt vervolgens het ontwerp gemaakt. Dit houdt in: een creatief voorstel, een uitgewerkt ontwerp, een kleur en materiaal keuze en een productvoorstel.

realisatie van het exclusieve vloerkleed ontwerp

Als het ontwerp van je luxe tapijt in de uitvoeringsfase komt, dragen wij uiteraard zorg voor de productie, planning en plaatsing van het benodigde maatwerk. Ook ontvang  je een voorbeeld staal om op de meubelen af te stemmen. Wij werken samen met een professioneel netwerk. van specialisten in meubels, tuinmeubels, accessoires en verlichting. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kan je de wensen en eisen kenbaar maken. Exclusief vloerkleed op maat laten maken? De aanschaf van een karpet is dus een juiste keuze voor een gezin met kinderen. Het tapijt is lekker zacht en je zult veel plezier beleven aan het karpet. Wij bieden ook een assortiment vloerkleden die geschikt zij voor een vloer met verwarming. Betreft het een grote of bescheiden ruimte? Wat is de functie van de ruimte? Gaat het om één vertrek of meerdere? Welke verwachtingen heb je van het  vloerkleed ontwerp? En van de uiteindelijke realisatie? Op basis van dit gesprek, en de gekozen materialen  kunnen wij  een inschatting van speciaal ontworpen tapijt een beraming van de kosten maken.

Geïnteresseerd in een exclusief tapijt op maat?  kom langs in de showroom!

Exclusief vloerkleed op maat en gewenste kleur laten makenExclusieve vloerkleden komen  rechtstreeks uit ons eigen atelier in Nepal. Met de jarenlange ervaring in de karpettenbranche weten wij precies wat de laatste trends zijn en welk vloerkleed jij graag in je woonkamer of slaapkamer wilt hebben liggen. Wij maken de vloerkleden in ons eigen atelier waardoor wij snel kunnen schakelen op de wensen van onze klanten. De vloerkleden worden gemaakt in alle denkbare afmetingen. Ben je op zoek naar een afwijkende afmeting, dan is dat geen probleem. Kijk  eens bij de fabrikant in exclusieve tapijten en karpetten of kies voor een vloerkleed op maat en naar wens gemaakt. De handgeknoopte vloerkleden hebben naast een mooi design, ook functionele eigenschappen. Exclusief vloerkleed op maat en gewenste kleur laten maken? De kleden zijn zeer gebruiksvriendelijk en ook geluid dempend. De karpetten zijn daardoor erg geschikt voor gezinnen en huisdieren. Ook houden karpetten de warmte goed vast, zodat je in de winter kunt besparen op uw energierekening.

Hoogwaardig geproduceerde tapijten naar wens

Naast hoge kwaliteit karpetten, vinden wij de oorsprong en productie van de tapijten ook zeer belangrijk. Daarom werken wij nauw samen met bedrijven die de regels toepassen. De werkzaamheden worden gecontroleerd door  een organisatie die is opgezet vanuit de Europese tapijtmarkt. Zij strijden tegen illegale kinderarbeid, voor betere levensomstandigheden voor tapijt makers en hun gezin en een acceptabele productiewijze onder gunstige werkvoorwaarden. Je kan bij ons terecht voor allerlei soorten vloerkleden. Van handgeknoopte en “getufte” karpetten, tot klassieke of juist zeer moderne tapijten. Wij verkopen ook populaire patchwork karpetten. Deze hebben een uniek karakter, omdat geen enkel tapijt hetzelfde is. Wij nodigen je graag uit in de mooiste en grootste speciaalzaak van Nederland. Exclusief vloerkleed op maat en gewenste kleur laten maken? Exclusief vloerkleed op maat en gewenste kleur wilt laten maken

Bestel het exclusieve vloerkleed of tapijt bij de meest innovatieve groothandel in exclusieve karpetten. De collectie karpetten is exclusief en uniek in Nederland! Met tientallen verschillende kwaliteiten in honderden verschillende kleuren, vindt je altijd wat je zoekt. De collectie bevat onder andere karpetten welke gemaakt zijn van wol, kunstzijde, katoen, viscose en linnen. Alle karpetten in de collectie zijn handgemaakt en met veel zorg afgewerkt. In een aantal standaardmaten kan uit voorraad geleverd worden, dus kunt u snel van uw nieuwe karpet genieten. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk, zodat de karpetten naar eigen inzicht op maat kunt laten produceren!

Bekijk de Collectie als je een exclusief vloerkleed op maat en gewenste kleur wilt laten maken

info@luxe-meubels-kopen.nl