Exclusieve bankstellen op maat

luxe-meubels-kopen-op-maat-klassieke-bankstel-geel-stof-luxe-meubels-kopen

Zelf de stof uitzoeken voor nieuw bankstel?  Wij bieden de meest uitgebreide stoffen collectie en leer collectie aan in Nederland. De kans is groot dat u slaagt voor uw nieuwe zitmeubels.  De bankstellen zijn gestoffeerd in de door u zelf gekozen stof. Kies zelf de gewenste kleur, uitvoering en opstelling Er zijn duizenden stoffen of ledersoorten. Zoekt u een en bankstel in wol, in katoen of een andere stof uitvoering? Kom kijken in onze mooie showroom bij u in de buurt. Laat u verrassen door het brede aanbod. Er zijn diepe en een ondiepe uitvoeringen. Op zoek naar een grote bank? De banken kunnen gemaakt in elk formaat. Kies bovendien zélf het comfortniveau van uw zitmeubels. Zit u graag stevig of heeft u liever een bank waar u in weg kan zakken? En welke pootjes moeten er onder? Alles kan worden gemaakt naar de wens van de klant.

Bankstel samenstellen in de stof naar wens

Stof uitzoeken voor nieuw bankstel. Bankstel naar wens laten makenAlle bankstellen zijn helemaal naar wens samen te stellen. Hierdoor kunt u ieder bankstel tot bijna op de centimeter naar uw persoonlijke smaak aanpassen. Of u nu kiest voor een grote hoekbank. Bij ons kunt u kiezen uit duizenden soorten stof en zeer veel  leer soorten. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de vormgeving van de bank. Om jezelf een heleboel loze zoektochten te besparen is het verstandig eerst uw wensen op een rij te zetten. Zo vallen er al een heleboel banken af, wat het uitzoeken van een nieuwe bank zal versoepelen. Er zijn veel verschillende soorten banken en dan hebben we het niet alleen over de kleuren en het materiaal. De vormgeving en het zitcomfort is vaak doorslaggevend voor de keuze die men maakt.

Bezoek ook zélf de werkplaats van de meubel fabriek.

luxe-design-hoekbank-op-maat-cubistisch-stof-grijs-luxe-meubels-kopenBeleef zélf hoe de meubels naar wens met veel liefde en passie voor u wordt samengesteld. De stijl van de meubels is te herkennen aan het gebruik van mooie, luxe en vaak natuurlijke materialen. De exclusieve bankstellen en hoekbanken passen verrassend goed binnen in meerdere stijlen interieurs. Bent u klassiek ingericht, heeft u een modern interieur, of meer de landelijk stijl? Het geeft persoonlijkheid aan uw huis. De fabrikanten en interieurontwerpers  luisteren naar uw meubelwensen en ideeën. Met passie, vakmanschap en jarenlange ervaring zijn zij perfect in staat!

Bezoek rechtstreeks de fabrikant

info@luxe-meubels-kopen.nl