Exclusieve interieur specialist

Exclusieve interieur specialst

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van uw woning. Dat weten wij als geen ander. Sinds lange tijd helpen wij onze klanten als exclusieve interieur specialist. Allereerst om hun wensen te vertalen naar een inrichting die een verlengstuk is van hun eigen identiteit. Of het daarbij gaat om een klassiek interieur of juist een strakke moderne vormgeving, onze ervaren medewerkers weten uw wensen en ideeën om te zetten in een stijlvolle, tijdloze inrichting. Aan de basis hiervan ligt een selectie van topmerken die garant staan voor jarenlang woongenot.

Exclusieve interieurs in elke stijl

Exclusieve interieurs op maat. xclusieve meubels van Nederlandse fabrikanten Zoveel mensen, zoveel smaken. Klassiek, modern, uitbundig of juist ingetogen. In de ruime toonzalen treft u een breed assortiment meubilair aan voor bijna iedere ruimte in uw woning. Van woonkamer tot eetkamer en van slaapkamer tot uw werkkamer. Voor iedere ruimte hebben we prachtige, exclusieve meubels van bekende designers. En mocht u desondanks niet kunnen slagen, dan kunt u bij uw exclusieve interieur specialist ook alles laten maken naar uw eigen wensen en ideeën. Samen zorgen we ervoor dat uw woondromen werkelijkheid worden.

Kies de juiste meubels

Exclusieve interieur specialstWij nemen we onze klanten graag mee in een ontdekkingstocht langs vele merken, stijlen, kleuren, stoffen en verrassende toepassingen van exclusieve merkproducten. Met de keuze voor meubilair en het juiste vloerkleed is een basis gelegd voor uw inrichting. Door deze te verrijken met producten uit het ruime assortiment accessoires en verlichting  krijgt de inrichting de stijl en sfeer die u voor ogen heeft. Welke keuze u ook maakt, onze binnenhuisarchitect zorgt ervoor dat alle elementen in uw woning in perfecte harmonie zijn. Zij genieten iedere dag weer van het vak en deze liefde over te brengen op onze klanten.

Exclusief maatwerk voor uw interieur

Luxe design vloerkleden en tapijten op maatNiets is zo persoonlijk als de inrichting van uw woning. Het is de weerslag van uw persoonlijkheid. Wij vinden het een uitdaging om uw ideeën te vertalen in een inrichting die u naadloos past. Dat noemen we ‘de kunst’ van het persoonlijk inrichten. Want de ideale afstemming van maatwerk meubilair,  tapijten en verlichting en het gebruik van de juiste materialen is het werk van ervaren vakmensen. We realiseren de inrichting van uw dromen door goed naar uw wensen te luisteren en deze te vertalen in de ideale compositie waarin u vele jaren aangenaam kunt leven.

Bezoek de prachtige showrooms van de top fabrikanten