Exclusieve keramiek tafel voor binnen of buiten

Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buitenExclusieve keramiek tafel voor binnen of buiten? Kies voor de allerbeste keramiek tafels op maat gemaakt. Bestel er een met ingebouwde vuurhaard  of champagne koeler.  Wat is keramiek? Keramiek is een van de beste materialen die u voor uw tafel kunt hebben. Het materiaal wordt gemaakt uit een mengsel van porselein, klei, kleurstoffen en andere keramische bindmiddelen. Dit mengsel wordt onder een hoge druk gebakken en geperst om een licht maar stevig materiaal te verkrijgen. Wij leveren uitsluitend keramiek van top leverancier. U kunt kiezen uit natuurlijke en warme kleuren. Exclusieve keramiek  tafel voor binnen of buiten? Speciale reliëfs voor de tafel zoals textiel, ijzer of hout reliëf. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld een witte design keuken geeft dit een schitterend effect. Ze hebben een matte afwerking en zijn niet van echt te onderscheiden. De houttekeningen zien er verrassend overtuigend uit. U heeft echter een hout look met keramiek eigenschappen.

Tafelbladen in hoogwaardig Italiaans keramiek. In maar liefst 100 verschillende typen

Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buitenWe werken met zwevende diner tafelbladen in hoogwaardig Italiaans keramiek. In maar liefst 100 verschillende looks. Denk aan beton, marmer, hout of een ander structuur. Hard geëtst glas behoort ook tot de mogelijkheden. Leverbaar in diverse kleuren in mat of hoogglans gepolijst. De zwevende diner tafelbladen kunnen naar wens uitgebreid worden met een champagnekoeler of met een vuurhaard. Exclusieve keramiek tafel voor binnen of buiten? De keramische bladen van de dinertafel zijn aan beide zijdes te gebruiken doordat ze keerbaar zijn. U kunt zonder meerprijs kiezen voor een andere look voor de onderkant van het tafelblad, zodat u in een handomdraai een geheel andere look kunt creëren als u deze omdraait. U krijgt dus 2 tafelbladen voor de prijs van 1! Keramiek tafel voor buiten met ingebouwde gasfles en haard. De tafels zijn uitgevoerd met een brander waarvan de gasfles onzichtbaar in de kolommen wordt weggewerkt. Er is keuze uit gas of aardgas. In twee kolommen is er ruimte voor een gasfles. Is één fles op, dan kan de andere fles eenvoudig aangesloten worden.

Bewerkingsmogelijkheden keramiek tafel voor binnen en buiten

Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buitenDe toplaag van het keramiek wordt tijdens de productie van het materiaal voorzien van een reliëf dat lijkt op steen of bijvoorbeeld textiel, hout of ijzer. Na productie van bijvoorbeeld graniet is het mogelijk om dit te polijsten. In het geval van keramiek is dit echter niet mogelijk: het materiaal is van tevoren al voorzien van de uiteindelijke bewerking. Bij graniet of composiet kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gepolijste, gezoete, of andere afwerking. In het geval van keramiek kiest u voor een kleur inclusief afwerking. Elke kleur heeft hierbij een eigen reliëf. Maakt u even geen gebruik van de tafel met gashaard vuurhaard of champagnekoeler? Met de bijgeleverde afdekplaatjes, in hetzelfde keramische materiaal, dekt u de haard of koeler af. Zo heeft u weer een hele tafel met een prachtige look. Bekijk ook de pagina met luxe tuinmeubels!

Exclusieve keramiek  tafel  op maat voor binnen of buiten kopen? Kies voor een keramiek lounge of dinertafel met vuurhaard of champagne koeler!

Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buitenDe tuin wordt steeds vaker als verlengstuk van de woonkamer gezien. Met een lounge vuurtafel geniet u buiten heerlijk van de zwoele én de wat frissere avonden. ’s Avonds heerlijk lang door tafelen en relaxen. Gezellig én warm door het echte vuur. En met de unieke champagnekoelers maakt u uw etentje pas echt speciaal. Onze leverancier ontwerpt en produceert al jaren lounge en diner tafels. Net zoals alle andere producten zijn deze tafels op elke gewenste maatvoering te leveren. Nieuw in het assortiment zijn deze tafels, uitgebreid met een vuurhaard of champagnekoeler. Ideaal voor op uw (dak)terras, in een veranda of tuin. Exclusieve keramiek  tafel  op maat voor binnen of buiten? De tuintafel met haard is helemaal naar wens samen te stellen. Een keramiek tafelblad is geweldig materiaal van de toekomst dat jarenlang meegaat. Dus, haal het beste in huis, of in uw tuin: U kunt hier enkele voorbeelden bekijken of nog even wat meer informatie lezen over dit type materiaal.

Enkele voorbeelden keramiek tafels

Bekijk de pagina met exclusieve tuinmeubels

Bezoek de fabrikant van keramische tafels

info@luxe-meubels-kopen.nl

Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buiten Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buiten  Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buiten

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE: