Exclusieve keramiek tafels op maat

Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buiten

Exclusieve keramiek tafels. Zo is het bestand tegen zeer hoge en lage temperaturen en beschikt het over een hoge stoot  vastheid. Daarnaast is het zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Bovendien is het een natuurlijk product. Ideaal voor dagelijks gezinsgebruik. De tafel biedt veel comfort en de zekerheid dat hij lang zal meegaan. Keramiek is een ijzersterk product van krasbestendig materiaal . Dit tafelblad van heeft ook wat kleurverschillen die geven hem een mooie uitstraling. Dat geld ook voor de  pigmentvlekken, de oneffenheden, en de puntjes op het blad. Bovendien is de ongevoeligheid voor vlekken wel gemakkelijk. De tafelbladen zijn gemakkelijk in het onderhoud. Wijn, jam en vetvlekken kunnen in een handomdraai worden schoongemaakt. Met een spons of borstel en zeepwater is deze makkelijk te reinigen. Huishoudelijke zuren laten er geen sporen op achter. Keramiek is niet alleen gemakkelijk schoon te maken maar ook zeer hygiënisch.

Voordelen van keramiek tafels

Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buitenDoor de eigenschappen zijn deze tafels echte pronkstukken in de tuin, de keuken en de eetkamer. Keramiek tafels zijn door de weer-bestendigheid ook ideaal om buiten te gebruiken. Laat u overtuigen in de showroom van de fabrikant. Ervaar zelf de prachtige glans, de structuur en de mooie uitstraling! De verschillende lagen keramiek die samen een plaat vormen worden aan elkaar bevestigd door middel van lijm. Deze lijmlagen zijn zichtbaar en kunnen in kleine mate onregelmatig verlopen. Daar deze kenmerken kunt u zien dat het handgemaakte producten zijn. Exclusieve keramiek tafels kunnen tegen een stootje. Het tafelblad kan ook omgedraaid worden om de juiste zijde toe te passen voor gebruik op het meubel. Het is mogelijk om per kant een andere uitvoeringen te kiezen. welke kant u het liefst ziet legt u dus naar boven toe.

Een keramisch tafelblad is bestand tegen schokken, slagen en krassen

Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buitenBovendien zijn de exclusieve keramische tafelbladen bestand zijn tegen hitte en kou. De onderzetters zijn daarom overbodig. U kunt uw gerechten rechtstreeks op tafel zetten, zonder u zorgen te maken over beschadigingen door de hitte. Ook zijn deze tafels geschikt om s’winters buiten in de tuin te laten staan. Kies voor een keramiek tafel met oneindig veel mogelijkheden voor personalisatie. Keramiek tafels zijn er in vele kleuren en afmetingen. Het materiaal past in alle woonstijlen. Zo voldoet hij aan de behoeften van ieder gezin. De buitentafels zijn bovendien uit te rusten met een vuur haard en een champagnekoeler. Exclusieve keramiek tafel kopen? Omdat het geur- en smaakloos is, kunt u de levensmiddelen direct op het tafelblad zetten. Kies uit de grootste collectie keramiek tafels in Nederland! Bezoek de showroom van de fabrikant en laat u verrassen door de vele mogelijkheden! Vraag het adres bij u in de buurt, en geniet van de prachtige eigenschappen van dit unieke materiaal.

Voorbeelden keramiek tafels

Pagina exclusieve tuinmeubels

Bezoek de fabrikant van keramische tafels

info@luxe-meubels-kopen.nl


Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buiten Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buiten  Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buiten