Exclusieve lounge sets tuin

Exclusieve lounge sets tuin

Exclusieve meubelen met unieke eigenschappen! Kies voor de trendsetter op het gebied van water en vuil bestendige zitmeubelen. Zij bieden een ruime collectie van moderne en exclusieve meubels voor serre en tuinkamer. Uniek maatwerk en gericht op duurzaamheid. Weerbestendige meubelen van topkwaliteit kopen? Er is veel aandacht en energie besteed aan de ontwikkeling. De designmeubels hebben meer duurzaamheid en zitcomfort. Profiteer van het innovatieve ventilatiesysteem. De combinatie van snel drogend schuim. en het gebruik van de hoogste kwaliteit stoffen. Deze speciaal ontwikkelde stoffen zijn water afstotend en beschermd tegen vuil en vlekken. De fabrikant staat voor exclusief design en is gespecialiseerd in maatwerk. Alle meubels uit de collectie zijn in ruim 150 trendy kleuren en dessins te leveren.Luxe-serre-en-tuinkamer-meubelen

 Tuinmeubelen in 150 trendy kleuren en dessins.

 

Luxe lounge meubels voor buitenExclusieve meubels voor serre en tuinkamer kopen? De modellen onderscheiden zich omdat men het loungegedeelte kan uitbreiden met bijbehorende tafels en stoelen. Frames zijn te verkrijgen in RVS en net als ieder ander model in iedere RAL kleur, zodat men eindeloos kan combineren in kleurstellingen. Uw tuin wordt pas compleet wanneer deze gevuld wordt met sfeer, comfort en uitstraling. Een tuin wordt pas echt compleet met buitenmeubelen die passen bij de bouwstijl, sfeer van uw huis maar vooral ook bij u. U zoekt naast comfort ook naar functionaliteit en uitstraling. Daarnaast wilt u zeker weten dat u jaren plezier beleeft aan de nieuwe buitenmeubelen. De fabrikanten waar wij mee werken hebben een zeer uitgebreide collectie exclusieve tuinmeubelen. Exclusiviteit, die zich uit door een bijzondere toepassing van materialen, moderne ontwerpen en een perfecte afwerking.Vele jaren gegarandeerd luxe en comfort met topkwaliteit buiten meubels! 

We horen graag van je!

Wil je langs komen in de showroom van de fabrikant? Profiteer van de ruime openingstijden! 7 dagen per week op afspraak geopend. Heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Exclusieve meubels voor de serre en tuinkamer

Luxe meubels voor de serre

Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de showroom van de fabrikant!

Bezoek de pagina met afbeeldingen van serre meubelen!

Bekijk ook exclusieve projectmeubels voor buiten

Bekijk keramiek tafels op maat

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE:

 


Luxe-tuinmeubelen-bestellen Luxe lounge meubels voor buiten  luxe-tuinmeubelsLuxe tuinmeubels kopen, Keramische tafel

Klik hier voor een bezoek bij de fabrikant!