Exclusieve meubelzaak

Exclusieve meubels van Nederlandse fabrikantenDe meest inspirerende showrooms vindt u in Nederland. Bij de fabrikanten waar wij mee samenwerken kunt u inspiratie opdoen voor een nieuwe bank, vloerkleed en accessoires. Beleef het ultieme luxe gevoel in de prachtige panden met ruime toonzalen. Laat u verleiden in de tientallen smaakvol ingerichte kamers. De mix van stijlen met klassieke en moderne meubels, prachtige stoffen, en bovendien veel stijlvolle verlichting zullen u zeker volop laten genieten! Beleef ook de bijzondere sfeer en geniet van hoogwaardige luxe en comfort. De maatwerk meubels worden volledig afgestemd op de voorkeuren van u als klant. Onze ontwerpers presenteren u graag prachtige ontwerpen met praktische oplossingen. Deze worden uitgevoerd door onze ambachtelijke meubelmakers. Onze specialisten staan voor u klaar om u onder het genot van een kopje koffie te adviseren. U bent van harte welkom!

Bekijk de exclusieve meubelcollectie

Exclusieve interieurs op maat. xclusieve meubels van Nederlandse fabrikantenDe interieurs stralen bovenal een tijdloze elegantie uit. Topkwaliteit, bijzonder merken en unieke, individuele interieur ontwerpen. Exclusieve meubel zaak bezoeken? Onze creaties zijn eigentijds. Soms uitgesproken klassiek met authentieke elementen, soms juist met sprekende kleuren. Of u kiest voor een moderne stijl met subtiele details of juist sober en strak. Wij presenteren u met trots de wereld van luxe en exclusiviteit. Daar ligt ons hart en dat koesteren we. Laat u verwonderen door de vooraanstaande merken. Wij zien het als uitdaging om ook buiten het bekende kringetje te zoeken. Ontwerptalent en ambachtelijke ateliers hebben onze volle aandacht. Daarom kunnen we een zeer breed aanbod in design meubels aanbieden. Van klassiek tot eigentijds, van strak en modern tot landelijk. Ook voor uw woning bieden wij een passende oplossing!

Unieke maatwerk producten

Exclusieve vloerkleden en tapijtenOm een hoogwaardig totaalplaatje op het gebied van mooi wonen te bieden. Zorgen wij dat u kunt genieten van een  fraaie plek waar kwaliteit, maatwerk en unieke producten samensmelten. De bezoekers van de showroom en de productie hal vinden het een ware beleving. Maak kennis met de hoogwaardige partijen die hebben aangesloten bij ons bedrijf. Wij zijn tenslotte hét interieurplatform waar experts en professionals samenkomen. Een gevarieerd aanbod van bijzondere merken die de nieuwe collecties aan u presenteren. De creativiteit en het hoge comfort niveau van de prachtige meubels zal iedereen als prettig ervaren. Samen met ons kunt u de inrichting van uw dromen realiseren. Zoek naar de juiste kleuren en de mooiste stoffen. We laten uw gewenste inrichting graag tot leven komen en geven u volop advies.

Bekijk aanbod exclusieve meubelzaak

info@luxe-meubels-kopen.nl