Exclusieve vloerkleden op maat

Luxe-Design-vloerkleden-en-tapijtenKies alleen voor het beste als het gaat om exclusieve vloerkleden op maat. Deze zijn Leverbaar vanaf € 550,- per m². U bent uitgenodigd in de  prachtige ontwerpstudio voor tapijten. Deze studio is bekend om zijn unieke ontwerpen die traditioneel en modern design combineren. Subtiele combinaties tillen het ontwerp naar een hoger niveau. Elk kleed wordt speciaal ontworpen voor u als klant. Bovendien worden ze met de hand gemaakt. Nepal is het land waar de exclusieve vloerkleden op maat worden geknoopt. De werkwijzen zijn bovendien in de loop van de eeuwen verbeterd. Elk tapijt is gemaakt van wol of zijde. Het ontwerpen van de tapijten is een unieke bezigheid. Natuurlijk uitsluitend door de beste vakmensen worden deze uitgevoerd. Mooie producten komen tot stand door het ontwikkelen de meest bijzondere designs. Laat u verrassen door de unieke ontwerpen. Welkom in de showroom!

Ontvang  professioneel vloerkleed adviesExclusieve vloerkleden op maat

Ieder woonhuis ziet er anders uit. De een gaat voor een interieur met een neutrale uitstraling door te kiezen voor rustige kleuren en weinig details, terwijl een ander juist gaat voor een luxe uitstraling. Waar gebruik wordt gemaakt van warme kleuren en elegante details. Verschillende stijlen worden hierbij toegepast. Houdt erg in de kleur. Dat is een van de grootste factoren die bepaalt welke uitstraling een ruimte krijgt. Ook het materiaalgebruik speelt hierbij een grote rol. Het interieur is immers een weerspiegeling van uw identiteit. Het interieur is namelijk geheel gebaseerd op uw eigen wensen, waardoor u zich in uw woonhuis prettig voelt. Samen met de klant worden de tapijten gemaakt die zijn afgestemd op uw interieur. Deze  te geven. Koop in de dichtstbijzijnde showroom van de importeur!

Vloerkleden worden met de hand geknoopt in Nepal

Het  interieur is een weerspiegeling van uw eigen identiteit. Dit verklaart dat het bij iedereen thuis anders uit ziet. Een andere sfeer, een andere uitstraling. Terwijl de een het liefste een modern interieur heeft met weinig details en een gietvloer, gaat de ander liever voor een landelijk interieur met warme tinten en een houten vloer en leren wandafwerking. De een hecht heel veel waarde aan strak design terwijl de ander een luxe klassieke stijl zeer belangrijk vindt. Ook de leefwijze van het gezin draagt bij aan de perfecte invulling van uw droomwensen. Zit u ’s avonds het liefst met uw gezin voor een haard of geniet u meer van het verblijven in de tuinkamer. Wij kunnen u bijvoorbeeld alles vertellen over de toegevoegde waarde van een luxe en exclusief tapijt naar wens.

Bezoek de showroom in de buurt!

info@luxe-meubels-kopen.nl