Exclusieve vloerkleden specialist

Exclusieve vloerkleden en tapijten

Vloerkleed laten ontwerpen door de exclusieve vloerkleden specialist. Bent u op zoek naar een luxe design tapijt (vanaf € 695,- per vierkante meter) Kom dan langs en geef uw interieur de uitstraling die het verdiend! Afgestemd op de stijl en de kleuren van het interieur! U koopt namelijk uw kleed rechtstreeks via de fabrikant. Een vloerkleed naar wens laten ontwerpen zonder tussenhandel. In samenwerking met ontwerpers maken wij uw woonkamer tot een comfortabele plek. Kies een wollen design vloerkleed of een zijden tapijt waarbij u zélf de kleuren of design kunt bepalen! Al uw wensen kunnen door ons ervaren designteam omgezet worden in unieke producten. Wij delen uw passie voor vakmanschap en gaan voor het hoogste serviceniveau. Wij zien er daarom naar uit om u in de showroom de fabrikant te mogen ontvangen.

Luxe vloerkleed naar wens laten ontwerpen

Exclusieve tapijten in wolDeskundige medewerkers helpen u  graag bij het op maat maken van uw ideale vloerkleed. In het speciale design systeem bevinden zich meer dan driehonderd verschillende kleuren en patronen. Er kan dus altijd u altijd een kleed worden gemaakt dat optimaal past bij uw interieur en smaak. Exclusieve design vloerkleden zijn populair over de hele wereld. Het design systeem wordt inmiddels door meer top bedrijven gebruikt. Het belangrijkste aan een kleed is dat hij lekker aanvoelt en mooi staat in uw huis. Omdat u uitgebreid kan bekijken hoe de kleuren staan en speciaal gemaakte stalen kan laten maken zit dat wel goed. Door het extra hoge comfortgehalte en de vele goede eigenschappen  kunt u er heerlijk van genieten. Onze exclusieve vloerkleden  zijn gemaakt van oersterke, kleurechte materialen. Vertaal uw wensen naar de comfortabele design tapijt  van hoge kwaliteit geheel ontworpen naar uw eigen wensen.

Exclusieve design tapijten zijn populair over de hele wereld

Moderne tapijten showroomKom naar één van onze vestigingen en gebruik daar speciaal ontwikkelde systeem om een design kleed te maken dat past bij uw eigen smaak en stijl. Het systeem is gemakkelijk, bovendien krijgt u hulp zodat u alles weet over de mogelijkheden. Als het gaat om de verschillende motieven, maten en kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. In de showroom presenteert de fabrikant de nieuwste collecties. Landelijk, traditioneel of vooruitstrevend design De maatwerkcollectie wordt wereldwijd in vijf sterren hotels toegepast en geeft ook uw interieur dezelfde luxueuze sfeer. Kwaliteit en vakmanschap zijn de kernwoorden . De medewerkers zijn speciaal opgeleid om u het juiste advies te geven.  Indien gewenst kunnen wij zelfs vrijblijvend tapijten bij u thuis laten zien. Zo beslist u met zekerheid. Neem bij het bezoek aan de showroom foto’s en kleurstalen van uw interieur mee. Het team helpt u graag bij het vinden van een tapijt of vloerkleed.

Vloerkleed naar wens laten ontwerpen? Klik hier en bekijk voorbeelden

Bezoek de showroom van de tapijt fabrikant

info@luxe-meubels-kopen.nl