Hand geknoopt tapijt uit Nepal

Exclusieve klassieke interieurs. Klassieke meubels op maat van top kwaliteitExclusieve interieurs koopt u als kwaliteit voorop staat. Bij de keuze voor een handgeknoopt tapijt uit Nepal bezoekt u rechtstreeks de showroom van de makers! U treft collectie aan met exclusieve kleden van een hoog niveau. Met trots presenteren wij kleden, tapijten en karpetten. Door de prachtige creaties van de topmerken in één ruimte te presenteren, versterken de interieuraccessoires elkaar. Wenst u voor uw woonkamer, hal of tuinkamer een stijlvol een luxe geheel? Koop dan een prachtige exemplaar in dezelfde stijl. Een stijl die de meubels het accent kan leggen zoals u dit voor ogen heeft. Geniet van de prachtige vloerkleden, tapijten, en andere items die het uw woning compleet maken. Bekijk de mooie soorten. Laat u verrassen door de grote diversiteit in luxe, comfortabele kleden en laat uw zitmeubels  uitkomen op het hoogste niveau.  Kies zélf de kleur, materiaal, en de afwerking uit. Laat u voorlichten door de specialisten die alles weten van exclusieve interieurs!

De luxe tapijten worden op maat en naar wens gemaakt

Luxe-Design-vloerkleden-en-tapijtenNeem de gewenste afmetingen en eventueel een foto van uw huidige interieur mee. Wij maken vrijblijvend een gedetailleerde schets van een passend vloerkleed. Wilt u ook sfeervol wonen in uw eigen stijl? Bekijk onze mogelijkheden alvast op deze website! De leveranciers staan bekend om het comfort en duurzaamheid van de producten. De kleden bestaan vaak uit wol of zijde hout. Gemaakt met pure passie en vakmanschap. Ze worden met de hand gemaakt, zijn perfect afgewerkt en worden voorzien van een bijzondere kwaliteit. Bij deze tapijten wordt gebruik gemaakt van kwalitatief wol en duurzame materialen voor extra comfort. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw luxe vloerkleed! Ook een exclusief kleed op maat? Als vragen heeft over een bepaald product, dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook bellen of mailen. Bekijk ook eens de rest van onze klassieke woonkamer inspiratie. We zien u graag in een van de showrooms van onze fabrikanten!

Bezoek rechtstreeks de fabrikant voor kwaliteit vloerkleden!

Exclusieve klassieke interieurs. Exclusief vloerkleed met bloemen, met strepen of een effen tapijt?Sfeervol wonen? Bij de partners waar wij zaken mee doen vindt u niet alleen bijzondere Perzische tapijten, Kelims en Berbers, maar ook een divers aanbod aan mooie accessoires. Laat u verrassen door het grote aanbod en breng eens een bezoek aan de fantastische toonzaal. Bij ons treft u volop inspiratie voor Engelse, Franse of Italiaanse stijl. Onze professionals helpen u graag om de meubels te vinden die passen in uw interieur! Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod in verschillende maten, kleuren en materialen. Zo is er altijd iets dat bij u past. Ons assortiment bestaat uit zit meubilair zoals bankstellen, fauteuils en eetkamerstoelen. Verder bieden wij u verschillende soorten tafels zoals eettafels en salontafels. Tot slot vindt u bij ons de meest exclusieve en uitzonderlijke lampen. Bezoek óók een van de ambachtelijke werkplaatsen bij u in de buurt! Nederland heet een rijke historie als het gaat om het maken van topkwaliteit meubels op maat.

Creëer een huiselijk sfeer waarin u zich thuis kan voelen!

Exclusieve klassieke interieurs. Luxe-meubels-kopen-op-maat-bank-klassiek-beige-taupe-stof-leer-luxe-meubels-kopen

Wij zijn uw tussenpersoon bij het kopen van luxe meubels, exclusieve tuinmeubels en hand gemaakte vloerkleden. Wij halen die extra schakel weg in het voordeel van u als klant. U hoeft niet alle meubelboulevards en winkels langs om net dat ene meubelstuk te vinden. Geen concessies in kwaliteit, advies en servies. U wilt het beste zonder veel  tijd op te offeren. Wij hebben voor u de beste Nederlandse fabrikanten geselecteerd met een rijke historie in de meubelbranche. Bijna iedereen heeft het druk met werk, kinderen, sport en een sociaal leven, dus de aankoop moet makkelijk kunnen plaatsvinden op het tijdstip dat het u goed uitkomt. Omdat u de meubels wilt zien voelen en erop wilt zitten, wilt u deze natuurlijk niet op internet kopen. Bezoek de fysieke showroom waar het vakkundige personeel u professioneel zal adviseren. Luxe meubels kopen werkt samen met ontwerpers, stylisten, interieur adviseurs, decorateurs en meubelmakers Wij bieden u een uitgebreid en compleet concept als het gaat om uw interieur en exterieur. De klanten van de reeds gerealiseerde projecten zijn dan ook bijzonder tevreden met de resultaten omdat die perfect aansluiten bij de persoonlijkheid van hen als bewoners.Luxe zijden tapijten in verschillende afmetingen, kleuren en dessins

Hand geknoopte tapijten uit Nepal 

Zijden tapijten

Bezoek het vloerkleden designcenter

info@luxe-meubels-kopen.nl