Interieuradvies

Een huis inrichten met luxe meubels kan soms best lastig zijn. Dan heeft u soms wat hulp nodig van een ervaren interieur styliste om te kijken of het allemaal past en mooi bij elkaar staat. Uw smaak is uniek en dat wil je terugzien in je interieur. In het adviesgesprek met de interieur styliste bij u in de buurt brengen we uw wensen in kaart. Tijdens dit bezoek worden al uw interieurvragen beantwoord en wordt er geïnventariseerd wat de behoeften zijn. Op zoek naar het interieur dat bij u past gaan we nét een stap verder. U wilt een professioneel Interieuradvies aan huis voor luxe meubels? Laat het maken van een moodboard, een kleurenplan, verlichtingsplan of een compleet interieuradvies over aan de specialist! Er is meer mogelijk dan men vaak denkt!

interieuradvies-voor-luxe-meubels-exclusieve-meubels-wit-op-maat-luxe-meubels-kopen

Het perfecte interieur met luxe meubels komt tot leven door middel van schetsen en moodboards. Weet je nog helemaal niet wat u wil? Dan gaan we samen op zoek naar uw stijl. Van Modern tot Luxe en van Landelijk tot Puur, of juist een combinatie door verschillende stijlen te mixen. Wij beloven je dat het resultaat verbluffend zal zijn. Het beste interieur ontwerp en advies voor de aankoop van luxe meubels van de top interieur styliste in uw buurt. Wij nemen u mee naar de toonzaal van de fabrikant om de gekozen meubelen tastbaar te maken en om het comfort individueel aan te laten passen.

Afspraak maken? Om een interieuradvies aan huis aan te vragen kun u het formulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw advieswensen te bespreken en het adviesgesprek van je keuze in te plannen met de styliste in uw buurt. Zij neemt contact met u op om de afspraak in te plannen. De kleinste kleurveranderingen kunnen grote gevolgen hebben in uw interieur. De  interieur stylisten weten daar alles van. De resultaten worden gevisualiseerd  zodat u een helder beeld krijgt van het toekomstige interieur. De verschillende aanpassingen toveren zo een vernieuwende styling op voor u. Ervaar ook het gevoel van thuiskomen met een goed doordacht advies!

info@luxe-meubels-kopen.nl