Jugendstil vloerkleed kopen

Jugendstil vloerkleed

Vloerkleed naar wens laten ontwerpen

Jugendstil vloerkleed kopen? De prachtige herkenbare stijl past nog steeds mooi in deze tijd.  eenvoud, abstractie en het kleurgebruik van de bekende  kunstenaars zoals Hendrik Petrus Berlage, Pierre Cuypers en Sjoerd H. de Roos. Laat ook  een vloerkleed maken die bij u thuis niet zouden misstaan.  Laat een vloerkleed maken in de gewenste kleuren en dessin. Door het gebruik van de primaire kleuren en de geometrische vormen zal iedereen de prachtige Jugendstil stijl herkennen. De prachtige tapijten zijn erg geschikt om in en tuinkamer te gebruiken omdat door het transparante karakter de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Allereerst kiest u  uit de typische kleuren beige, taupe zacht groen in combinatie met neutrale tinten zoals grijs, zwart en wit een bijzonder vloerkleed. Ook door het klassieke karakter zal het precies passen bij uw Jugendstil interieur!

Vloerkleden geïnspireerd op bekende kunstenaars

Jugendstil vloerkleedLaat u zich bij de aankoop van een handgemaakt tapijt vooral inspireren door bekende kunstenaars zoals Piet Mondriaan en Bart van der Leck. Het dessin team zal voor u een ontwerp maken volgens het  gedachtengoed waar de Jugendstil architectuur tot op vandaag bewaard is gebleven. De Stijlen waar wij veel vloerkleden in mogen leveren. De kunststijlen worden prachtig overgebracht op onze ontwerpen. Het vernieuwende design systeem wordt inmiddels door meerdere design firma’s gebruikt die deze systeem ook hanteren om vloerkleden op maat te creëren. In vele vijf sterren hotels over de gehele wereld treft u de luxe kleden aan. Het belangrijkste aan een kleed is dat hij lekker aanvoelt en mooi staat in uw huis. Omdat u uitgebreid kan bekijken hoe de kleuren staan en speciaal gemaakte stalen kan laten maken zit dat wel goed.

Ook een vloerkleed in de Jugendstil stijl laten maken?

Jugendstil vloerkleedKies een exemplaar uit on de Jugendstil stijl op maat. We hebben het hier over de  top onder de vloerkledenmerken. De fabrikant is bekend geworden door de stevige basis in exclusief wonen. De combinatie van kwaliteit en bijzondere lijnen in het ontwerp. Omdat u alles zélf kunt bepalen zijn alle tapijten maken tot die in uw interieur past. Door het extra hoge comfortgehalte en de vele goede eigenschappen  kunt u er heerlijk van genieten. Onze exclusieve vloerkleden  zijn gemaakt van oersterke, kleurechte materialen. Kwaliteit van het hoogste niveau als u gaat voor een kleed dat jaren mee gaat. Indien gewenst kunnen wij zelfs vrijblijvend de stalen bij u thuis laten zien. Zo beslist u met zekerheid. Neem bij het bezoek aan de showroom foto’s en kleurstalen van uw interieur mee. Het team helpt u graag bij het vinden van een tapijt of design vloerkleed. Neem rustig de tijd om de mogelijkheden te ontdekken. Laat u zich uitgebrijd voorlichten over de ongekende mogelijkheden op het gebied van exclusieve tapijten. De vloerkleden worden met de hand in Nepal voor u geknoopt volges uw wensen. U bent van harte welkom!

Jugendstil tapijt

Klik hier en bekijk voorbeelden van exclusief ontworpen vloerkleden!

Bezoek de showroom van de tapijt fabrikant

info@luxe-meubels-kopen.nl

 

 

Exclusieve vloerkleden en tapijten
Jugendstil vloerkleed Jugendstil vloerkleed

Jugendstil tapijt