Keramische tafels met haard en champagne koeler

Bekijk ook de pagina keramische tafels met vuurhaard en champagnekoeler!Keramische tafels met haard en champagne koeler. Kies een keramiek tafel in de allerbeste kwaliteit! Eventueel met een ingebouwde vuurhaard  of champagne koeler. Keramiek is een van de beste materialen die u voor uw tafel kunt bedenken. Het materiaal wordt gemaakt uit een mengsel van porselein, van klei, en kleurstoffen. Dit mengsel wordt vervolgens onder een hoge druk gebakken en geperst. Daar door ontstaat een licht maar stevig materiaal. Wij leveren ze uitsluitend van top leveranciers. Tussen de kleuren die wij u kunnen bieden treft u een brede lijn aan industriële, natuurlijke en warme kleuren. Speciale reliëfs voor de tafel zoals textiel of hout. Naast deze imitaties van natuursteen is het ook mogelijk om een blad te keren. De hout tekeningen zien er verrassend overtuigend uit. U heeft echter wel de keramiek eigenschappen.

Tafelbladen in hoogwaardig keramiek.

Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buitenLeverbaar in ruim honderd verschillende soorten, zoals beton, marmer, hout of een ander structuur. Hard geëtst glas behoort ook tot de mogelijkheden. Leverbaar in mat of hoogglans gepolijst. De zwevende diner tafelbladen kunnen naar wens uitgebreid worden met een champagnekoeler of met een vuurhaard. Keramische tafels van Italiaanse top kwaliteit? De bladen van de dinertafel zijn aan beide zijden te gebruiken doordat ze keer baar zijn. U kunt zonder meerprijs kiezen voor een andere look voor de onderkant van het tafelblad, zodat u in een handomdraai een geheel andere uitstraling kunt creëren. De tafel is er voor voor buiten met ingebouwde gasfles en haard. En zijn uitgevoerd met een brander. De gasfles is onzichtbaar in de kolommen wordt weggewerkt. Er is ruimte voor een gasfles. Is er één op, dan kan de andere fles eenvoudig aangesloten worden. De tafels worden altijd inclusief deze aansluiting geleverd.

Keramiek tafel voor binnen en buiten

Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buitenDe toplaag  wordt tijdens de productie van het materiaal voorzien van een reliëf dat lijkt op steen of bijvoorbeeld textiel, hout of ijzer. Na productie van bijvoorbeeld graniet is het mogelijk om dit te polijsten. Het materiaal is van tevoren al voorzien van de uiteindelijke bewerking. Bij graniet of composiet kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gepolijste, gezoete, of andere afwerking. Elke kleur heeft hierbij een eigen reliëf. Maakt u even geen gebruik van de tafel met gashaard vuurhaard of champagnekoeler? Met de bijgeleverde afdekplaatjes in hetzelfde  materiaal, dekt u de haard of koeler af. Zo heeft u weer een hele tafel met een prachtige look. Bekijk ook de pagina met luxe tuinmeubels!

Dinertafel met vuurhaard of champagne koeler

De tuin wordt steeds vaker als verlengstuk van de woonkamer gezien. Met een lounge vuurtafel geniet u buiten heerlijk van de zwoele én de wat frissere avonden. ’s Avonds heerlijk lang door tafelen en relaxen. Gezellig én warm door het echte vuur. En met de unieke champagnekoelers maakt u uw etentje pas echt speciaal. Onze leverancier ontwerpt en produceert al jaren lounge en diner tafels. Net zoals alle andere Keramische tafel met vuurhaard en champagnekoelerproducten zijn deze tafels op elke gewenste maatvoering te leveren. Nieuw in het assortiment zijn deze tafels, uitgebreid met een vuurhaard of champagnekoeler. Ideaal voor op uw (dak)terras, in een veranda of tuin. Keramische tafels van Italiaanse top kwaliteit? De tuintafel met haard is helemaal naar wens samen te stellen. Een keramiek tafelblad is geweldig materiaal van de toekomst dat jarenlang meegaat.

Bekijk enkele voorbeelden

Bezoek ook de pagina tuinmeubelen

Bezoek de fabrikant van keramische tafels

info@luxe-meubels-kopen.nl

Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buiten Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buiten Keramische tafel met vuurhaard en champagnekoeler
Bekijk ook de pagina keramische tafels met vuurhaard en champagnekoeler! Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buiten Bekijk ook de pagina keramische tafels met vuurhaard en champagnekoeler!
Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buiten Luxe-keramiek-tafel-binnen-en-buiten