LUXE BANK KOPEN

Een bank is een belangrijk element in uw interieur. Modern, design of juist een bank met een landelijke uitstraling. Vanaf € 650,- per zitplaats. Laat u goed adviseren door professionals want niet alleen de stijl van u bank ook het comfort en materialen zijn naar uw smaak aan te passen.

Laat uw nieuwe luxe bank uw woonplezier vergroten! De unieke banken of bankstellen kunnen volledig op maat worden gemaakt. Uw persoonlijke wensen staan natuurlijk voorop. Kies uw eigen leer of stof! Ook de kleur poot en uitvoering bepaalt u zelf. Luxe comfortabele zitmeubelen geven het juiste karakter aan uw woonkamer. Kies het comfort van een luxe bank waarbij u zélf de stof of leer soort kunt bepalen.  De wensen van onze klanten staan centraal.  Wij helpen u graag naar het vinden van de juiste bank. Neem contact met ons op en wij vinden de juiste fabrikant in uw regio!

Luxe bank kopen | Bank op maat

ERVAAR EEN GEWELDIG ZITCOMFORT VAN EEN LUXE BANK

U komt thuis van een hele dag hard werken of slenteren door de stad. Dan is het heerlijk het comfort van een luxe bank te ervaren. Helemaal naar uw persoonlijke smaak en afwerking. Onze fabrikanten zullen u gaan verbazen. Prachtige showrooms vol moderne en klassieke bankstellen die past bij iedere droomwens.

Het grote aantal luxe banken en luxe bankstellen zijn eventueel uit voorraad te leveren. Past uw nieuwe bankstel wel bij de rest van het interieur of neemt de bank niet teveel ruimte in beslag. Een bank is vaak het grootste meubel dat in de woonkamer staat.

Klik hier om rechtstreeks de fabrikant te bezoeken!

BIJNA ALLES IS MOGELIJK

Een luxe bank kopen doet u niet iedere dag en u wilt natuurlijk wel voldoende keuze hebben. Er zijn veel stoffen fabrikanten waar u uit kunt kiezen. Stoffenhuizen zoals ChivassoJABRomoPloegKobeReynaldoHarlequinSanderson en leer van HulshofOhmann en Verotex. Maar ook kunt u kiezen uit een hoge of lage bank en een zachte of stevige zitting. Bijna alles is mogelijk. Wij bespreken graag de vele mogelijkheden met u.

BEKIJK ENKELE VOORBEELDEN VAN LUXE BANKEN NAAR WENS GEMAAKT

Luxe bank kopen | Ervaar comfort
Exclusieve lounge meubelen

LUXE, COMFORT EN EEN RIJK GEVOEL!

Maatwerk ervaren de meeste mensen als echte luxe. Wij bieden u die kans om een bank volledige naar uw smaak samen te stellen. U moet denken aan materiaal keuze zoals stof en leer. Zoals hier boven genoemd zijn er tal van top fabrikanten die materialen leveren in top kwaliteit. Naast materiaal en afwerking kunt u zelf de zithoogte en zitdiepte bepalen. Deze optie is zeer belangrijk omdat dit het comfort van uw zithouding bepaald.  Ook de afmetingen worden aangepast aan uw leefruimte. Een bank op maat kopen? Wij helpen u graag aan het juiste adres!

LUXE BANK OP MAAT

LUXE HOEKBANK KOPEN

Heerlijk, een lekkere hoekbank. Een luxe design hoekbank in een stijlvol ontwerp met verschillende kleur opties. Alle hoekbanken zijn in verschillende maten leverbaar. Zo kunt u kiezen uit 2 of 3 elementen en eventueel een longchair toevoegen. Maak zelf de keuze uit moderne of klassieke bank met rondingen of strakke lijnen. Top materialen zorgen luxe, comfort en een heerlijk rijk gevoel.

Klik hier om rechtstreeks de fabrikant te bezoeken!

LUXE HOEKBANK KOPEN
Luxe bank kopen

Prijslijst, brochure of adres fabrikant opvragen?
Vul uw gegevens in.