LUXE BANK OP MAAT

Een luxe bank op maat Vanaf € 650,- per zitplaats. is een verrijking voor uw interieur. Hoogwaardige luxe banken en bankstellen op maat worden vaak gebruikt om een ruimtelijke, moderne sfeer te creëren.

Door de strakke ontwerpen en mooie ronde, of juist kubistische vormen ziet meteen het verschil in stijl en uitstraling. Geniet van de vele voordelen van echte luxe meubelen. De designers hebben zich laten inspireren op internationale luxe beurzen en hebben in het bedenken van de nieuwe collecties de vormen vertaald in prachtige, tijdloze ontwerpen. Kies ook voor exclusieve meubels van topkwaliteit!

Een luxe bank op maat koopt u vanaf nu rechtstreeks bij de fabrikant! U wilt natuurlijk wel voldoende keuze hebben. Er zijn veel stoffen fabrikanten waar u uit kunt kiezen. Kies uit de vele stofsoorten van de stoffenhuizen ChivassoJABRomoPloegKobeReynaldoHarlequinSanderson. Leerfabrikanten HulshofOhmann en Verotex leveren top kwaliteit leer voor banken en fauteuils. Naast de bekleding heeft u ook de keuze maken uit een hoge of lage bank en een zachte of stevige zitting. Bijna alles is mogelijk. Wij bespreken graag de vele mogelijkheden met u met een adviesgesprek aan huis.

Exclusieve lounge meubelen

PER CENTIMETER OP MAAT

Wij leveren uw luxe bank per centimeter op maat. In onze gallery hebben wij diverse voorbeelden staan van luxe banken die op maat leverbaar zijn. Deze bankstellen zijn perfect op maat te bestellen bij topfabrikanten in uw regio. Maak de keuze uit een diepe zit of een zachte zitting. Ideaal voor lange en juiste kleine personen. Met een bankstel op maat ervaart een echt luxe en comfort speciaal voor u gemaakt!

DE JUISTE UITSTRALING IN HUIS

In eigen ateliers worden de klanten terzijde gestaan door onze ontwerpers die met oog voor detail een zitmeubel naar uw smaak ontwerpen. Alle afmetingen bepalen we per centimeter en u krijgt hierdoor een uniek ontwerp, volledig op maat. Luxe meubelen geven het interieur en exterieur een moderne en stijlvolle uitstraling. Het geeft je kamer of tuin iets eigens, bovendien zin de luxe banken en bankstellen op maat tijdloos. Het inrichten van uw huis is nog nooit zo leuk geweest. Dankzij ons brede assortiment luxe meubels zit er altijd wel iets voor bij.

ONTWERP UW LUXE BANK OP MAAT

In nauw overleg met de ontwerpadviseurs ontwerpt u uw eigen bank helemaal op maat. Van licht en rank tot stoer en robuust. Alle onderdelen van uw toekomstige bank worden per centimeter bepaald. De wijze waarop we dit doen en manier van produceren is uniek in Nederland. Samen met u ontwerpen zij een zitmeubel dat past bij de stijl van uw leefruimte. Hierbij wordt gebruik van geavanceerde software, waarmee zeer realistische ontwerpen van uw toekomstige meubel worden gemaakt. Na het maken van de eerste schets en het uitbrengen van een offerte bepaald u zelf of u verder het ontwerptraject in gaat. De ontwerpadviseurs ontwerpen  uw stoffen of lederen bank helemaal op maat.

Bent u op zoek naar een klassieke bank, een moderne bank, of een landelijke bank of bankstel? U slaagt altijd! De ontwerpadviseurs ontwerpen uw stoffen of lederen bank helemaal op maat.