LUXE DESIGN BANK OF HOEKBANK KOPEN

Bent u opzoek naar een design bank vanaf € 650,- per zitplaats. met een luxe uitstraling? Kies voor design. vakmanschap, comfort en duurzaamheid. Een bank is een belangrijk onderdeel van uw interieur. De kleur, vorm, materialen en afmetingen. Het moet allemaal kloppen.

Design banken kopen zonder tussenkomst van de winkelier? Luxe meubels kopen helpt u graag bij de keuze uit design banken. Wij bieden u de kans om bij grote meubelfabrikanten de design bank te kopen waar u zo lang naar op zoek bent. U heeft de keuze uit verschillende ontwerpers, designers die hun producten tonen in prachtig ingerichte showrooms.
U kunt zelf de keuze maken uit stoffen, verschillende leersoorten en maatvoeringen. Een design bank speciaal voor u gemaakt met een hoog comfort.
Maak de keuze uit een zeer uitgebreide banken collectie. Luxe design merken tonen hun werk in prachtige showrooms.

Luxe design bank kopen | Kies zelf de beste stof en leersoorten

KIES ZELF UIT DE BESTE STOFFEN EN LEERSOORTEN

Een leren bank of toch van stof? Laat uw design meubels maken zoals u dat wilt. Maak samen de keuze uit een zeer gevarieerde collectie stoffen en leersoorten. Wat voor u de perfecte design bank is bepaald u zélf! Wij bieden u een aantal grote stoffenfabrikanten aan zoals Chivasso, JAB, Romo, Ploeg, Kobe, Reynaldo, Harlequin, Sanderson. Toch liever een leren bank? Maak bijvoorbeeld de keuze uit leer van Hulshof, Ohmann en Verotex.

DESIGN BANKEN EN HOEKBANKEN VAN DE BESTE KWALITEIT

Naast de keuze uit bekleding kunnen de meeste design banken speciaal voor u worden aangepast. Bepaal de juiste zithoogte en diepte van uw bank. U kunt kiezen uit een hoge of lage bank en een zachte of stevige zitting. Bijna alles is mogelijk. Wij bespreken graag de vele mogelijkheden met u. De prachtige design banken collectie onderscheidt zich door de originele ontwerpen, uitstraling en een uitstekende kwaliteit. Comfort daar draait het om bij het kopen van design bank of luxe hoekbank.

Luxe design bank kopen | Design banken en hoekbanken van de beste kwaliteit
Luxe design bank kopen | Showrooms vol inspiratie

SHOWROOMS VOL INSPIRATIE VOOR DESIGN BANKEN

Bekijkt u hieronder alvast onze collectie design banken. Bepaal de stijl of uitstraling die u aanspreekt. Verder is er maar één manier om erachter te komen welke design bank het prettigst zit: Kom langs in onze showroom en probeer het uit! U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie het zitcomfort van al onze banken uit te  proberen. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Een mooi en comfortabel interieur vraagt om de juiste zitmeubels. Met een luxe design bank denk dan ook een vloerkleed, verlichting en accessoires. Combineer bij uw bezoek meteen meteen de rest erbij! De interieur experts staan voor u klaar om u vrijblijvend van dienst te zijn.

PROFESSIONEEL ADVIES DOOR SPECIALISTEN

Op zoek naar het interieur dat bij u past gaan we nét een stap verder. U wilt een professioneel Interieuradvies aan huis voor luxe meubels? Laat een interieuradvies over aan de specialist! Er is meer mogelijk dan men denkt! Kies uit vele stof en leersoorten en laat uw zitmeubelen naar wens samenstellen. Wilt u een gezellige sfeer in uw huiskamer? Bezoek dan de prachtige showroom!

Meer foto’s van design banken
Luxe design bank kopen | Professioneel advies door specialisten

Brochure, prijslijst, of adres van de fabrikant aanvragen?
Vul uw gegevens in.