LUXE DESIGN HOEKBANK KOPEN

Een luxe design hoekbank heeft een luxe uitstraling maar moet tevens ook functioneel en comfortabel zijn. In onze showrooms kunt u verschillende mogelijkheden uitproberen onder het genot van een kopje koffie en ontvang gratis een professioneel advies van onze verkoopadviseurs.

Een luxe design hoekbank met lekker veel ruimte voor iedereen. Door de grote van dit meubelstuk kan het een eye catcher zijn voor uw interieur. Wij hebben een groot aantal design hoekbanken voor uw geselecteerd in onze hoekbankengallery.

Bij het kopen van een luxe hoekbank wordt veel gelet op de kwaliteit en het ontwerp van de bank. Maak de keuze uit een warme stoffen bekleding of een keur van soepele leersoorten. Alleen van de beste fabrikanten. Bij het ontwerpfase wordt rekening gehouden met de perfecte balans tussen functionaliteit, duurzaamheid en stijl. Een mooie, luxe design hoekbank is een meubelstuk dat niet mag ontbreken in een strak en modern interieur. Met maatwerk is elk meubelstuk passend te maken voor elk vertrek in uw woning.

Exclusieve lounge meubelen

DESIGN HOEKBANKEN MET STRAKKE BELIJNING

Design hoekbanken hebben strakke belijningen en stijlvolle (kleur) opties. Denk daarbij het aanpassen van verschillende maten, stofindeling en opties die uw zitcomfort vergroten. Bij een design hoekbank zijn strakke lijnen en een simpel ontwerp een summum.
Stel uw design hoekbank zelf samen door te kiezen uit een twee- of een drie zit element. Eventueel aan te vullen met een long chair. Puzzel samen met professionals tot dat u tevreden bent. Erg veel keuze mogelijkheden en dat maakt dit meubelstuk zo populair.

Klik hier om rechtstreeks de fabrikant te bezoeken!

BEKIJK MEER LUXE HOEKBANKEN

DESIGN HOEKBANK SPECIAAL VOOR U GEMAAKT

Speciaal. Dat kunt u wel zeggen van een op maat gemaakte hoekbank in moderne en strakke designs. Wij bieden u de kans om een mooie meubels te laten maken door een Nederlandse fabrikant. Meubelmakers die een vak verstaan en zorgen voor topkwaliteit en de garantie van jaren lang zit plezier.

Design hoekbank met een strakke belijning
Exclusieve design hoekbank

MAATWERK TOT IN DETAIL

Wilt u een hoge of lage zit. Een diepe zitting of juist niet? Bent u juist groot of klein? Dan kan een design hoekbank op maat de oplossing zijn voor al uw problemen. Wij zoeken met u de oplossing. Kies zelf de materialen, ontwerp in de opstelling, kleur en de uitvoering van de pootjes. Laat u design hoekbank meegaan in uw interieur en voeg mooie design fauteuil toe aan uw totale interieurontwerp.

Klik hier om rechtstreeks de fabrikant te bezoeken!

Brochure, prijslijst of adres van de fabrikant aanvragen?
Vul uw gegevens in.