LUXE DESIGN VLOERKLEED KOPEN

Niets is zo mooi als een speciaal met de hand geknoopt vloerkleed naar uw wensen gemaakt. Vanaf nú bepaald u zelf hoe uw vloerkleed er uit komt te zien! Het is de meest pure vorm van vloerkleden maken.
Bekijk voorbeelden van design vloerkleden

Een luxe vloerkleed kopen? Al vanaf € 550,- per m2. Het unieke tapijt wordt in Nepal geknoopt. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de mooiste wol. Ook een combinatie met zijde is mogelijk. Na het knopen volgt een uitgebreide wasbeurt. Het kleed zal daar na nog een aantal nabehandelingen ondergaan. Dit alles met een prachtig eindresultaat. Laat u inspireren in één van de designcenters en ontdek de vele mogelijkheden. Luxe vloerkleden zijn er in alle maten! 

EXCLUSIEVE VLOERKLEDEN KOPEN AMSTERDAM. Designtapijt uit Nepal

UNIEKE ASSORTIMENT DESIGN VLOERKLEDEN

Op zoek naar een design vloerkleed van topkwaliteit? Bezoek onze geselecteerde fabrikanten voor een uitgebreid assortiment vloerkleden van zijde of wol. Vele vloerkleden zijn op voorraad leverbaar in verschillende afmeting, dessins en kleuren. Prachtige patronen of juist een rustig ontwerp met vele effen kleuren. Alles is mogelijk. Bepaal samen met de ervaren interieuradviseurs een vloerkleed die bij u past.

Voelen is kopen. Dat is zeker waar. Ervaar de ambiance van de luxe en ruim opgezette showrooms. Neem de tijd en bespreek de mogelijkheden.

UW DESIGN VLOERKLEED OP MAAT

Stelt u hoge eigen aan uw vloerkleed? Dan hebben wij voor u de oplossing. Uw design vloerkleed op maat. Bepaal zelf de kleur, dessin en afmeting van uw design vloerkleed.

Een deskundige medewerker helpt u in de toonzaal bij het op maat maken van uw ideale vloerkleed. In het speciale design systeem bevinden zich meer dan driehonderd verschillende kleuren en patronen, zodat u altijd iets maakt dat optimaal past bij uw interieur en smaak. Zo maakt u stap voor stap uw eigen design tapijt.

Luxe-Design-vloerkleden-en-tapijten
Grote vloerkleden op maat

DESIGN SYSTEM VOOR EEN EIGEN ONTWERP

Het vernieuwende Design systeem wordt door meerdere designers over de hele wereld gebruikt. Om de design vloerkleden op maat en naar wens te creëren is dit ook de beste manier. In vijf sterren hotels over de gehele wereld liggen tapijten die gemaakt zijn met dit unieke Design systeem. Ook bij u kan binnenkort een op maat gemaakt design tapijt op de vloer liggen.

Handgeknoopt design vloerkleed vanaf € 550,- per m²

Bekijk enkele voorbeelden!

Klik hier om de tapijt fabrikant te bezoeken!

Meer foto’s van luxe design vloerkleden

Vul uw gegevens in. U ontvangt van ons het adres van de fabrikant!