LUXE HOOGPOLIG VLOERKLEED KOPEN

Vanaf nu bepaalt u zelf de kleur combinatie en de afmeting. Kies zelf het materiaal. Uw luxe hoogpolig vloerkleed in wol of linnen. Bepaal ook de dikte van de draden.

Er zijn veel kleuren waar u uit kunt kiezen. Een hoogpolig tapijt word Zelfs in de kleur geverfd die u wenst! Voor een luxe hoogpolig vloerkleed kunt ook kiezen voor een melange per draad. Kies de grootste producent in Nederland. Op het gebied van ontwerp en fabricage van is er geen betere. handgemaakte vloerkleden van het hoogste niveau vindt u via ons.

Luxe hoogpolig vloerkleed met zwarte pool. Prachtig in een modern interieur

EXCLUSIEF KARPET VOOR U GEMAAKT

De interieurspecialist  adviseert over de mogelijkheden van de kwaliteiten. Zodoende bent u altijd verzekerd van de juiste kleur of het volume. Het luxe hoogpolige vloerkleed wordt na goedkeuring voor u besteld. De luxe hoogpolige karpetten worden gemaakt volgens een ambachtelijke methode. Hierbij worden wol draden met het soort pistool door het doek geschoten. Zo krijgt u de stijl die precies bij uw interieur past.

info@luxe-meubels-kopen.nl

NATUURLIJKE MATERIALEN ZOALS WOL EN LINNEN

Natuurlijke materialen hebben een rijke uitstraling en een mooie kleurschakering. Het maken van handgeknoopte tapijten is een tijdrovend karwei. Er is een grote variatie aan kleurcombinaties mogelijk. De wol wordt in de kleur naar wen geverfd. Afmetingen zijn onbeperkt bij deze tapijten. Alles is mogelijk.

Hoogpolig vloerkleed in wol en linnen
Exclusief vloerkleed met bloemen, met strepen of een effen tapijt?

HOOGPOLIG VLOERKLEED STRAALT PURE KLASSE UIT

Vooral in de wintermaanden worden deze tapijten graag in gebruikt. Deze warmte isolatie is erg comfortabel. Bovendien zijn luxe hoogpolige vloerkleden goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming! Hij straalt klasse uit en is makkelijk te reinigen. De hoogpolige vloerkleden zijn zeer populair. Door zélf de structuur en kleuren combinatie te kiezen hebben deze vloerkleden een moderne of landelijke uitstraling. Bezoek de showroom van de fabrikant of maak een afspraak bij u thuis voor het beste advies!

KLIK HIER VOOR MEER HOOGPOLIGE TAPIJTEN