Luxe horeca meubels bestellen

Exclusief horeca meubilair op maatWij wijzen u de weg naar de beste horeca meubel fabrikanten in Nederland. Via ons komt u direct in contact met de makers van exclusieve horeca meubels. Wij hebben een selectie gemaakt  van de leveranciers die uitsluitend de hoogste kwaliteit leveren. De meubels zijn zo mooi afgewerkt en zijn uitstekend geschikt voor de inrichting van luxe huizen en tuinen van bedrijven en particulieren. Vooral ook voor interieurs en terrassen van hotels. Maar ook restaurants, strand paviljoens, en bijvoorbeeld voor het inrichten van jachten en cruiseschepen. De grootste keuze aan kleuren en stoffen. Kortom maatwerk binnen en buiten meubels van de hoogste kwaliteit. Vragen? Bel of mail ons! info@luxe-meubels-kopen.nl 

Luxe horeca Salontafels

Een luxe salontafel maakt uw zithoek compleet. Variaties in modellen en kleuren. Maar ook een Design Salontafel op maat gemaakt is geen enkel probleem. Stuur uw wensen of tekening van de Salontafel  op en u ontvangt van ons een passend advies. Luxe horeca meubels bestellen? De meubelen zijn uitermate geschikt zijn voor een combinatie van binnen en buiten. Dat schept een prachtige eenheid voor uw onderneming. Denk hierbij aan een evenwichtig kleur en materiaal gebruik voor Luxe horeca meubels bestellenhet mooiste resultaat!  Een aantal van de terras tafel onderstellen zijn inklapbaar voor een makkelijke opslag. Stel uw ideale Design terrastafels zelf samen. Er zijn zelfs tafels van keramiek! Zij hebben al  veel verschillende locaties ingericht. Zoals hotels, kantoorpanden, sauna’s, restaurants. Ook aan een hotel aan het strand in Dubai en vele ander toplocaties. Kies voor meubels die volledig passen bij de huisstijl. Let daarbij op de kleurstelling, en uitstraling van uw bedrijf. Wij passen de meubels aan zodat zij perfect bij de sfeer passen die u voor ogen heeft.

Luxe horeca eetkamerstoelen en fauteuils

Een luxe ervaring voor de klant die binnenkomt in uw bedrijf. Klanten die gewend zijn aan het luxe leven met designmeubelen  op top niveau  voelen zich meteen op hun gemak. Kies bij horecameubilair alleen voor de zeer hoge Kwaliteit. Wij leveren aan het hogere segment. Uitsluiten de lounge meubelen met het hoogste comfort niveau. Kies naast een model, en de  stof of leersoort ook uit kunst leder. Niets is zo belangrijk voor de horeca ondernemer dan prettig zittende stoelen waar men zeer comfortabel op kan dineren. De Design Fauteuils zijn van een Luxe horeca meubels bestellenzeer hoog afwerkingsniveau.

Luxe horeca banken

Niets is lekkerder dan ´s avonds een terrasje pakken,  en dan heerlijk te gaan zitten in een luxe designbank bij uw restaurant, café, club of andere horeca gelegenheid. We hebben modellen die binnen en buiten gebruikt kunnen worden. Voor uw bedrijf kan dat handig zijn bij het wisselen van de seizoenen. Kies bij ons uit het grote assortiment  gestoffeerde banken met leer, stof of kunstleder. Luxe horeca meubels bestellen? De meubels zijn weerbestendig en erg robuust uitgevoerd. Maak een afspraak om de fantastische zitbanken te bewonderen. Neem plaats en ervaar wat voor uw klanten de beste keuze is.  Bankstellen in alle vormen en maten. In onze showroom vindt u een zeer groot aanbod aan bankstellen zoals bijvoorbeeld een lederen hoekbank.

Bekijk ook de pagina keramische tafels met vuurhaard en champagnekoeler!

Luxe horeca meubels bestellen?

Kom langs in de showroom!

info@luxe-meubels-kopen.nl 

Bekijk ook de pagina keramiek tafels


luxe terrasmeubilair kopen
Luxe tuinmeubels kopen Luxe weerbestendige tuinmeubelen Jan des Bouvrie