Luxe kachel specialist

Luxe kachel specialist

Luxe kachels  koopt u bij de grootste specialist van Nederland. Bent u op zoek naar een mooie kachel dat is afgestemd op uw interieur? Laat een deze dan maken in de kleur, maat en design dat bij u past. marmer, beton en metalen haarden koopt u het beste rechtstreeks bij de importeur. Wij hebben de grootste collectie haarden en kachels. Kies voor een houtkachel, een gaskachel, of een zeer exclusieve electrische haard op maat. Koop rechtstreeks in de grootste showroom van Nederland. Het bedrijf beschikt over een duurzaam, speciaal ontwikkeld technologisch platform en heeft een jarenlange ervaring opgebouwd binnen dit vakgebied. Een groot deel van de logistieke en administratieve procedures van het bedrijf zijn geautomatiseerd. Dat levert u, onze klant, allerlei voordelen op.

Bezoek de grootste showroom met exclusieve kachels

Luxe kachel specialistKoop alleen Luxe, exclusieve kachels en haarden bij de specialist! U betaalt bij ons nooit teveel. Wij leveren voor de beste prijs de mooiste kwaliteit. Wij leveren rechtstreeks van fabrikant  of makers naar de klant, hierdoor profiteert u van de expertise en bent u verzekerd van een snelle levering. Ook kunt u verschillende warmtebronnen bij ons op maat laten maken. Met onze jaren lange ervaring in de haardenbranche zijn wij de specialist die weet wat onze klanten willen. Stel ook uw ideale kachel samen! Onze collecties binnen en buiten haarden worden dagelijks aangevuld, zodat u er altijd een besteld volgens de laatste trends in de markt. Samen met onze fabrikanten ontwerpen wij de leukste en modernste of meest klassieke dessignhaarden, hierdoor zijn wij trendsetter in de markt. Met de juiste kennis kunt u een betere keuze maken. Al deze kachels kunnen wij u aanbieden  voor een betaalbare prijs.  Sfeer en comfort brengt u  in elk vertrek van uw woning met het juiste vuur. Exclusieve kachels en haarden kopen013

Bel voor het maken van een exclusieve haard op maat

De klantenservice staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden en ons e-mailen wanneer dat u uitkomt. Het is ons doel om uw vraag te beantwoorden voor het einde van de werkdag waarop we uw e-mail ontvangen. Wat uw vraag ook is, aarzel niet om ons te bellen of te e-mailen. Bezoek vrijblijvend de exclusieve showroom met de mooiste vloerkleden. Omdat wij tapijten verkopen aan klanten verspreid over veel  landen wereldwijd bent u bij ons aan het juiste adres. Luxe kachel specialist bezoeken? Ontvang van u tevoren een voorbeeldschets op maat. U kunt u te allen tijde zélf een afspraak maken met een van onze medewerkers van de showroom. Bel of mail gerust of maak gebruik van de contact pagina.

Exclusieve kachels en haarden kopenKachel of haard laten maken? Kies voor topkwaliteit!

De hand gemaakte warmtebronnen leenen zich uitstekend voor regelmatig gebruik. Door het gebruik van de juiste materialen zoals beton, steen, en marmer zijn de haarden immers zeer onderhoudsvriendelijk en hebben een zeer  lange levensduur. In de showroom vindt u een grote variëteit. Door de kleur van uw haard af te stemmen op bestaande elementen in uw kamer heeft u bovendien optimaal profijt van uw nieuwe aanwinst. Heeft u meubels in speciale kleuren in huis? Overweeg dan de aanschaf van een haard dat volledig is afgestemd op uw interieur. Laat u gratis en vrijblijvend adviseren door de interieur specialisten! De koffie staat klaar.

Klik hier en bezoek de showroom voor het beste advies.

info@luxe-meubels-kopen.nl