LUXE MEUBELS KOPEN DIRECT BIJ DE FABRIKANT

Wilt u luxe meubels kopen direct bij de fabrikant om uw interieur naar een ander level te brengen? Of bent u in het bezit van een exclusief interieur en zoekt u naar die ene bank, fauteuil of kast? Bij luxe meubels bent u aan het juiste adres. U koopt namelijk uw luxe meubels rechtstreeks via de fabrikant! Geen tussenhandel maar wel de behandeling en service die u kunt verwachten. In samenwerking met interieurspecialisten en ontwerpers maken wij uw woonkamer tot een comfortabele plek om tot rust te komen. Wij helpen u graag aan uw droom interieur.

Luxe meubels kopen | Luxe bank kopen

LUXE BANK KOPEN

Op zoek naar een luxe bank of hoekbank? Ervaar de luxe door zelf uw kleur, stof of leersoort te kiezen.
Laat u adviseren door professionals en laat uw bank op maat maken door de zit hoogte, breedte en
diepte zelf te bepalen. Niet langer zoeken naar die ene bank die lekker zit. U bepaald het zelf! Lees meer…

Luxe meubels kopen | Luxe fauteuil kopen

LUXE FAUTEUIL KOPEN

Ga voor de hoge kwaliteit van een luxe fauteuil. Het kopen van een fauteuil vergt het enige zoekwerk naar die ene stoel. Wij helpen u graag bij deze zoektocht. Onze fabrikanten tonen verschillende stijlen fauteuils in smaakvol ingerichte showrooms. Design, modern of juist klassiek? Wij helpen u de juiste fabrikant te vinden zonder tussenkomst van de winkelier. Kies kleur, leer of stof uit de zeer grote collectie. Lees meer…..

Luxe meubels kopen | Kasten op maat

LUXE KAST KOPEN

De exclusieve tafels en kasten op maat kenmerken zich door vakmanschap en kwaliteit. Wij leveren alleen maatwerk in topkwaliteit meubelen. Een salontafel , eetkamer tafel of kast kopen? het is het mogelijk om de lengte, de breedte en de vorm aan te passen naar uw wens. Tafels en kasten staan in het centrum van de aandacht. Kleur, vorm en materialen zijn erg belangrijk. Lees meer…

Luxe tafels op maat

LUXE TAFELS OP MAAT KOPEN

Een exclusieve tafel laat zich kenmerken zijn kwaliteit en vakmanschap waar deze van is gemaakt. Wij leveren alleen luxe tafels van topkwaliteit. Dit kan gaan om een eetkamertafel, salon tafel of wellicht een mooie vergadertafel in uw kantoor. Het is natuurlijk mogelijk om zelf de afmetingen en vorm te bepalen. Wij weten dat de uitstraling van een tafel belangrijk is en willen u graag adviseren. Lees meer…..

Luxe vloerkleden kopen. Design-Hoogpolig-Zijde

LUXE VLOERKLEED KOPEN

Niets is zo mooi als een speciaal met de hand geknoopt vloerkleed naar uw wensen gemaakt. Vanaf nú bepaald u zelf hoe uw vloerkleed er uit komt te zien! Het is de meest pure vorm van vloerkleden maken. Een luxe vloerkleed kopen? Het unieke vloerkleed wordt in Nepal geknoopt. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de mooiste wol. Ook wol met zijde is mogelijk. Lees meer….

Luxe tuinmeubels kopen

LUXE TUINMEUBELS KOPEN

Luxe Tuinmeubels kopen direct bij de fabrikant en zelf de sfeer bepalen in de tuin. Creëer rust in uw tuin met tuinmeubels van top ontwerpers! De speciaal ontwikkelde bekleding  is waterafstotend en beschermt tegen vuil en vlekken. Rechtstreeks bij de fabrikant uw luxe tuinmeubelen kopen! Exclusieve tuinmeubelen zijn ook mogelijk in een modulair systeem. Naast de strakke moderne look zijn er tuinmeubelen bij waarbij u zelf combinaties kunt maken. Luxe tuinmeubelen kunnen in ruim 100 kleuren en dessins worden gekozen. Lees meer…

Advies aan huis

ADVIES AAN HUIS

Luxe meubels geeft u de mogelijkheid voor een adviesgesprek bij u thuis. Niet is zo fijn om in uw eigen omgeving advies te krijgen van specialisten. Onze interieurspecialisten werken samen met onze partners op het gebied van ontwerp en design. Professioneel advies bekend dat er naar uw woonwensen en ideeën wordt geluisterd en volledig naar uw persoonlijke smaak wordt samengesteld. U krijgt een exclusief ontwerp dat hoort bij luxe en exclusieve meubels. Neem contact op voor advies aan huis.