Groot nieuws van de meubelbeurzen! Kwaliteit meubelen worden meer verkocht door het aantrekken van de economie. Bovendien werkt de goede huizenmarkt ook mee. U herkent de betere meubels  aan het robuuste binnenwerk zoals een beukenhouten romp. De meubels van deze topmerken bezitten  elegante lijnen, en hebben een mooie afwerking. Luxe meubels zijn de trend! Bepaal nu uw keuze voor een nieuw interieur.

Nieuwe zitmeubels met hoog comfort

De exclusieve banken, hoekbanken en fauteuils bezitten naast de mooie uitstraling ook een beter zitcomfort. Als men kiest voor Luxe meubels van hoge kwaliteit is massaproductie niet aan de orde. Men kiest voor ambachtelijke fabricage.

Luxe banken en fauteuils worden met de hand gemaakt

Massief hout, schuim, staal, de mooiste stoffen, het soepelste  leer. Jarenlang garantie op de beukenhouten romp maar ook op de stiksels. Het beste binnenwerk zoals de vering en het schuimsoorten worden toegepast. De luxe meubels garanderen  jarenlang  zitcomfort! Luxe mag weer, dat ziet u terug in de rijke stoffen en de prachtige details. In veel  nieuwe meubel ontwerpen die  jaarlijks worden gepresenteerd ziet u de exclusieve en luxe uitstraling terug. Luxe banken en fauteuils die met de hand worden gemaakt zitten geweldig! 

Luxe meubels voor een exclusief interieur

De topdesigners ontwerpen meubels met smaak in nieuwe kleuren

De nieuwe kleuren spreken momenteel erg  tot de verbeelding. In goede tijden ziet men optimistische kleuren in de combinaties. Fellere en bonte kleuren zetten de trend. Maar ook de chique ingetogen kleuren zoals grijs en taupe. Moderne kleuren gecombineerd  met goud en koper  tinten zijn weer helemaal terug.

Luxe meubels kopen, banken en fauteuils worden met de hand gemaakt

Steeds vaker interieuradvies op maat

Door tijdgebrek  en de behoefte aan professioneel advies is hier steeds meer vraag naar interieur advies op niveau.
Persoonlijk interieuradvies voor luxe, exclusieve meubels wordt vaak gevraagd door mensen die willen weten welke woonstijl het beste bij hen past. Zij staan voor de keus voor Klassieke, landelijke of juist moderne meubels. Ook wat de mooiste kleurcombinatie is. Persoonlijk interieur advies op maat vinden men tegenwoordig  vanzelfsprekend. Interieuradviseurs helpen niet allen voor de juiste keuze voor de zitmeubelen. Ook voor de indeling, styling, verlichting en een bijpassend vloerkleed of tapijt. Inspiratie opdoen? Kijk op www.luxe-meubels-kopen.nl