LUXE TAFELS EN KASTEN KOPEN

Tafels en kasten staan in het centrum van de aandacht. Kleur, vorm en materialen zijn erg belangrijk. Iedereen heeft een tafel nodig en deze moet passen in de stijl van het interieur.

Luxe tafels en kasten op maat laten zich kenmerken door vakmanschap en kwaliteit. Wanneer u kiest voor kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Als intermediair hebben wij geselecteerde merken die alleen maatwerk leveren van topkwaliteit. Een salontafel of eetkamertafels kunnen in verschillende vormen speciaal voor u worden gefabriceerd. Net even anders of precies de afmeting die u wenst in verschillende ontwerpen. Ook kasten zijn grote elementen in uw interieur. Hoe vaak gebeurt het niet dat de kast die u mooi vindt niet past in uw woning? Met maatwerk kasten worden alle afmetingen aangepast zodat het precies past. Tevens is de kleur, materiaal gebruik en vorm zijn zelf door u aan te passen.

Luxe tafels op maat | Luxe tafels en kasten

KASTEN OP MAAT. BEPAAL ZELF KLEUR EN MATERIAAL

Luxe tafels en kasten zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. In de prachtige showrooms vindt u de mooiste wandkasten, wandmeubels, ladekasten en vitrinekasten. Exclusieve kasten met veel opbergmogelijkheden en in de kleur en het materiaal dat altijd perfect in uw interieur past. De ervaren interieur adviseurs stellen u in staat om een kast, TV meubel of een dressoir samen te stellen dat aan uw wensen zal voldoen. Bekijk de exclusieve kasten collectie en laat u verassen door de vele mogelijkheden.

Klik hier om rechtstreeks de fabrikant te bezoeken!

SAMENWERKING MET GESELECTEERDE PARTNERS

Wij werken samen met geselecteerde partners die specialist zijn in hun sector. Die meubelfabrikanten kunnen exclusieve tafels en kasten op maat leveren volgens uw wensen. Eiken, noten, of een ander houtsoort? Praat met de ontwerpers! Zij ontwerpen, ontwikkelen en verkopen de meubelen. Bedrijven die goed bij ons passen. Ook voor de exclusieve meubel en vloerkleden collectie werken wij uitsluitend samen met ervaren specialisten die alleen gaan voor het beste. Kies voor een mooi element in de kamer met een belangrijke functie. Exclusieve tafels en kasten op maat kunt u kiezen met lades of open vakken. Lage Kasten worden vaak gebruiktĀ  om de tv op te zetten. U kunt kiezen uit moderne en klassieke tafels en kasten.

KLIK HIER VOOR MEER TAFELS & KASTEN