Luxe vloerkleden specialist

Luxe vloerkleden kopen bij de tapijt specialistLuxe vloerkleden, karpetten en tapijten koopt u bij de grootste specialist van Nederland. Bent u op zoek naar een mooi tapijt dat is afgestemd op uw interieur? Laat een deze dan maken in de kleur, maat en design dat bij u past. Wollen, zijden en linnen vloerkleden en karpetten koopt u het beste rechtstreeks bij de importeur. Wij hebben de grootste collectie karpetten en tapijten. Kies voor een design vloerkleed, een hoogpolig karpet, een Berber tapijt of een zeer exclusief zijden kleed. Koop rechtstreeks in de grootste showroom van Nederland. Het bedrijf beschikt over een duurzaam, speciaal ontwikkeld technologisch platform en heeft een jarenlange ervaring opgebouwd binnen dit vakgebied. Een groot deel van de logistieke en administratieve procedures van het bedrijf zijn geautomatiseerd. Dat levert u, onze klant, allerlei voordelen op.

Bezoek de grootste showroom met exclusieve tapijten

Koop alleen Luxe, exclusieve vloerkleden bij de tapijt specialist! U betaalt bij ons nooit teveel voor uw karpet of vloerkleed. Wij leveren voor de beste prijs de mooiste kwaliteit. Wij leveren uw vloerkleed en karpet rechtstreeks van fabrikant  of makers naar de klant, hierdoor profiteert u van de expertise en bent u verzekerd van een snelle levering. Ook kunt u verschillende tapijten en karpetten bij ons op maat laten maken. Met onze jaren lange ervaring in de vloerkledenbranche zijn wij de specialist die weet wat onze klanten willen. Luxe vloerkleden kopen bij de tapijt specialist? Onze collecties tapijten en karpetten worden dagelijks aangevuld, zodat u altijd een vloerkleed of karpet besteld van de laatste trends in de markt. Samen met onze fabrikanten ontwerpen wij de leukste en modernste of meest klassieke dessins, hierdoor zijn wij trendsetter in de markt. Met de juiste kennis kunt u een betere keuze maken. Tapijten en karpetten kunnen wij u aanbieden  voor een betaalbare prijs.  Sfeer en comfort brengt u  in elk vertrek van uw woning met het juiste vloerkleed of tapijt. Luxe vloerkleden kopen bij de tapijt specialist

Bel voor het maken van een exclusief vloerkleed op maat

De klantenservice staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden en ons e-mailen wanneer dat u uitkomt. Het is ons doel om uw vraag te beantwoorden voor het einde van de werkdag waarop we uw e-mail ontvangen. Wat uw vraag ook is, aarzel niet om ons te bellen of te e-mailen. Bezoek vrijblijvend de exclusieve showroom met de mooiste vloerkleden. Omdat wij tapijten verkopen aan klanten verspreid over veel  landen wereldwijd bent u bij ons aan het juiste adres. Luxe vloerkleden kopen bij de tapijt specialist? Bovendien ontvangt u van tevoren een voorbeeld staal van uw vloerkleed op maat. U kunt u te allen tijde zélf een afspraak maken met een van onze medewerkers van de showroom. Bel of mail gerust of maak gebruik van de contact pagina.

Exclusieve vloerkleden en tapijten specialistVloerkleed laten maken? Kies voor topkwaliteit!

Het hand geknoopte wollen vloerkleed leent zich uitstekend voor regelmatig gebruik. Vloerkleden van wol zijn door hun water en vuil afstotende eigenschappen immers zeer onderhoudsvriendelijk en hebben een zeer  lange levensduur. In de showroom vindt u een grote variëteit aan wollen kleden. Door de kleur van uw vloerkleed af te stemmen op bestaande elementen in uw kamer heeft u bovendien optimaal profijt van uw nieuwe aanwinst. Heeft u meubels in speciale kleuren in huis? Overweeg dan de aanschaf van een wollen vloerkleed dat volledig is afgestemd op uw interieur. Laat u gratis en vrijblijvend adviseren door de interieur specialisten! De koffie staat klaar.

Klik hier en bezoek de showroom voor het beste advies.