LUXE VLOERKLEDEN KOPEN

Luxe vloerkleden kopen om uw interieur een warme uitstraling te geven of helemaal af te maken. Design vloerkleden of handgeknoopte zijden tapijten behoren tot de mogelijkheden.

Luxe vloerkleden kopen | Design vloerkleden

DESIGN VLOERKLEDEN

Bij het inrichten van een exclusief interieur worden meubels met veel zorg uitgekozen. Wat niet mag ontbreken is een luxe design vloerkleed van top kwaliteit. Handgeknoopte kleden in verschillende kleuren, designs en patronen. Vanaf € 550,- per vierkante meter. De meeste design tapijten zijn direct leverbaar. Zoals het hoort te zijn is maatwerk natuurlijk ook geen probleem.

Klik hier om rechtstreeks de fabrikant te bezoeken!

LUXE DESIGN VLOERKLEDEN

ZIJDEN VLOERKLEDEN

Luxe begint bij ambacht, kwaliteit en klasse. Onze leverancier biedt prachtige zijden vloerkleden aan in verschillende patronen en kleuren. Ervaar de exclusiviteit van fijn geknoopte vloerkleden uit Nepal en India.  Deze traditie wordt al eeuwen lang doorgeven. Luxe vloerkleden kopen? Zijden vloerkleden zijn in bijna elk interieur toepasbaar en is een waar sieraad voor uw woning.

LUXE ZIJDEN VLOERKLEDEN
Luxe vloerkleden kopen | Zijde vloerkleden

HOOGPOLIGE VLOERKLEDEN

Ervaar de warmte van hoogpolige vloerkleden van wol, linnen of een combinatie. U kunt zelf de kleur en de melange van het garen kiezen. Deze prachtige handgeknoopte vloerkleden worden gemaakt met een speciale methode.  Hierbij worden de draden met het tuft pistool door het doek geschoten. Maak een keuze uit meer dan 70 kleuren!

Bezoek rechtstreeks de fabrikant!

LUXE HOOGPOLIGE VLOERKLEDEN

Vrijblijvend de showroom bezoeken?
Vul uw gegevens in en ontvang van ons het adres!