LUXE VLOERKLEDEN KOPEN

Luxe vloerkleden kopen om uw interieur een warme uitstraling te geven of om uw interieur helemaal af te maken. Design vloerkleden of handgeknoopte zijden vloerkleden behoren tot de mogelijkheden.

DESIGN VLOERKLEDEN

Bij het inrichten van een luxe design interieur worden meubels met veel zorg uitgekozen. Wat niet mag ontbreken is een luxe design vloerkleed van top kwaliteit. Handgeknoopte vloerkleden in verschillende kleuren, designs en patronen. De meeste luxe design vloerkleden zijn direct leverbaar en zoals het bij luxe hoort te zijn is maatwerk natuurlijk ook geen probleem.

Klik hier om rechtstreeks de fabrikant te bezoeken!

LUXE DESIGN VLOERKLEDEN

ZIJDEN VLOERKLEDEN

Luxe begint bij ambacht, authenticiteit en klasse. Onze leverancier biedt prachtig handgeknoopte luxe zijden vloerkleden aan in verschillende patronen en kleuren. Ervaar de luxe van fijn geknoopte vloerkleden uit Nepal en India waar deze traditie al eeuwen lang wordt doorgeven. Luxe vloerkleden kopen? Zijden vloerkleden zijn in bijna elk interieur toepasbaar en is een waar sieraad voor uw woning.

LUXE ZIJDEN VLOERKLEDEN

HOOGPOLIGE VLOERKLEDEN

Luxe vloerkleden kopen? Ervaar de warmte van luxe hoogpolige vloerkleden van wol, linnen of een combinatie van wol en linnen. U kunt zelf de kleur en de melange van het garen kiezen. Deze prachtige handgeknoopte vloerkleden worden gemaakt met de hand tuft methode  Hierbij worden wol draden met het tuft pistool door het opgespannen doek geschoten. Maak een keuze uit meer dan 70 kleuren!

Klik hier om rechtstreeks de fabrikant te bezoeken!

LUXE HOOGPOLIGE VLOERKLEDEN