LUXE ZIJDEN TAPIJTEN

Kies voor authentiek handwerk en combineer de mooiste zijde met prachtige motieven. De originele ambachtelijke zijden tapijten van onze top leveranciers zijn de beste keus.

De originele ambachtelijke zijden tapijten van onze top leveranciers zijn de beste keus. Wij nodigen u graag uit in een showroom bij u in de buurt. Bewonder de luxe van zijden tapijten gemaakt van de beste natuurlijke zijde. Bovendien worden deze tapijten zeer fijn geknoopt waardoor er prachtige motieven ontstaan. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en ambachtelijk vakmanschap zijn deze luxe zijde tapijten een kunstwerk op zich.

info@luxe-meubels-kopen.nl

HANDGEKNOOPTE ZIJDEN TAPIJTEN

Handgeknoopte zijden tapijten worden al eeuwen lang met de handgeknoopt. Alleen dan is top kwaliteit gewaarborgd en niet met andere technieken te vergelijken. U heeft de keuze uit standaard patronen, dessins en afmetingen maar u kunt ook zelf uw tapijt samenstellen. Kies uw kleuren, designs en afmetingen. Volledig naar uw wens!

Laat u goed informeren over alle voordelen en opties. Tapijt specialisten staan voor u klaar om met passie over hun product te praten. Ervaar de luxe van zijde tapijten. Naast zijde heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een hoogpolig tapijt of design vloerkleed.

Exclusief vloerkleed op maat en gewenste kleur laten maken
Luxe zijden tapijt kopen - Zijden tapijten uit India en Nepal

ZIJDEN TAPIJTEN UIT INDIA EN NEPAL

Zijden tapijten zijn met de hand geknoopt in India en Nepal. Hun oorsprong zit vaak in traditionele Perzische tapijten. Buiten oosterse patronen kunt u ook kiezen voor een speciaal ontworpen design. Effen, bloemen, medaillons of zacht overlopend kleuren? Alles kan! De prachtige en luxe zijden tapijten tillen iedere kamer naar een hoger niveau. U schaft het hoogst denkbare niveau aan op het gebied van luxe tapijten! Laat ook een tapijt maken dat perfect past in de stijl en kleuren van uw interieur!

Een zijden tapijt heeft een luxe uitstraling en een prachtige glans. De tapijten zijn van zeer hoge kwaliteit en dankzij de keuze van zijde als materiaal zijn ze dun en licht, met een mooie glans. Het gebruik van zijde maakt ook gedetailleerde patronen mogelijk en de precisie in het werk achter het tapijt is indrukwekkend.

KLIK HIER VOOR MEER ZIJDEN TAPIJTEN

UNIEK ZIJDEN TAPIJT IN UW WONING

Luze zijden tapijten worden vaak ook gezien als investering en geven uw leefruimte een klassieke of juist moderne sfeer. Met een zijden tapijt heeft u dan ook een tijdloos tapijt in huis. Dankzij bijna honderd jaar ervaring heeft onze leverancier van handgeknoopte tapijten precies door waar de beste exemplaren vandaan gehaald kunnen worden. Laat u verrassen door het omvangrijke aanbod van tapijten in verschillende maten en dessins. Onze tapijt experts vertellen u graag meer over hun prachtige collectie tapijten. Zij geven u graag uitgebreide informatie over prijzen en de mogelijkheden tot reiniging van dergelijke tapijten. Breng eens een bezoek aan één van de showrooms in Nederland en bekijk uw favoriete kleur in de zijden tapijten collectie. Enkele tapijten op zicht thuis bekijken kan natuurlijk ook! Of laat een luxe zijden tapijt volledig maken in het formaat en kleurcombinatie van uw eigen interieur!

Bezoek de prachtige showroom!

Luxe zijden tapijt kopen - Uniek zijden tapijt in uw woning