Meubels op maat

Bankstel, hoekbank of andere meubels op maat? Luxe meubels kunt u precies laten maken zoals u deze wenst. Koop rechtstreeks uw meubels bij de fabrikant en laat u uitgebreid en professioneel adviseren. U bent van harte uitgenodigd in de prachtige showroom. Meubels op maat? Bezoek ook de productieruimte waar de meubels op maat worden gemaakt. Geniet van de passie en het vakmanschap die de experts op meubelgebied hebben. Laat u goed voorlichten onder het genot van een kopje koffie! Meubels koopt u met liefde voor een exclusief interieur. Onze interieuradviseurs helpen u met liefde voor het vak. Voor exclusieve interieurs die naar uw wensen worden gemaakt bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier om een afspraak te maken bij de showroom bij u in de buurt! Laat ook uw meubels maken naar uw wensen en op de juiste maat!

Meubels op maat gemaakt. exclusieve, luxe meubels naar wensBankstel op maat gemaakt

Al onze banken en bank-stellen zijn op maat te maken. De interieurspecialisten ontwerpen samen met u de zitmeubels. Kies zelf het model , stof, kleur en afmeting.  Kies vervolgens de zithoogte, hoogte van de rugleuning, zit-diepte, type armleuning, poten en soort vulling. Ontwerp samen met onze experts uw eigen bank of bankstel. Klassiek, modern of landelijk interieur? Wij bieden luxe meubels in elke sfeer. Kies exclusieve meubels van de hoogste kwaliteit en bezoek daarvoor rechtstreeks de fabrikant! Ieder mens is uniek, uw zitmeubels dus ook. Neem geen genoegen met een standaard oplossing. Kies voor kwaliteit op maat en bezoek de fabrikant om uw mogelijkheden te bespreken!

Hoekbank op maat laten maken

Luxe hoekbanken op maat volledig zelf samen stellen! Armleuning links of rechts, gecapitonneerde arm of rugleuning, stof, kleur en afmeting. Zithoogte, hoogte van de rugleuning, zit-diepte, type armleuning, poten en soort vulling. Ontwerp samen met onze interieurspecialisten uw eigen hoekbank of bankstel. In een Klassieke, moderne of landelijke stijl. Qua stoffen is er een zéér grote diversiteit! Bij de fabrikant is er zelfs een hele stoffenafdeling beschikbaar. Voor elk interieur en elke stijl is er een enorme keus. De mooiste stoffenmerken zijn vertegenwoordigd. Onze leveranciers van topkwaliteit meubels beschikken over prachtige stofstalen waar u uit kunt kiezen. Chique stoffen voor een landelijk of klassiek interieur. Ook leuke  trendy stoffen in veel kleuren voor een hip appartement. Kies samen met de stylist, adviseur of architect de juiste hoekbank voor uw interieur! Luxe meubels op maat gemaakt

Accessoires zoals een vloerkleed op maat gemaakt 

Bijpassende verlichting, vloerkleden en kussens zijn volledig af te stemmen op uw interieur! Breng harmonie in uw interieur door te kiezen voor de juiste materialen kleurcombinaties en afmetingen. Laat u goed voorlichten om van uw huis een thuis te maken! De unieke samenstelling die speciaal voor u is uitgekozen maakt van uw huis iets heel persoonlijks! Interieurstilisten begeleiden u naar het optimale wooncomfort. Kies het interieur uit dat uw levensstijl onderstreept en precies past bij uw manier van leven. Bij Luxe vloerkleden op maat kunt u zelf de kleuren en het design bepalen. Zelfs een zijden vloerkleed is mogelijk. Bij hoogpolige vloerkleden kunt u zelfs de dikte van de draden kiezen en heeft u de keuze uit wol of linnen.

Bankstel of hoekbank op maat laten maken? Klik hier en bezoek de showroom van de fabrikant!