Meubels laten maken

Unieke meubels laten maken naar persoonlijke wensExclusieve meubels van topkwaliteit. Klassiek, modern en landelijke meubels op maat

Unieke meubels laten maken? Door de aantrekkende economie mogen de interieurs luxer, rijker en meer comfortabel zijn.  Ook bij grote verbouwingen of kleine opfrisbeurten staan exclusieve meubels bovenaan op de prioriteitenlijst. Dat dit goed nieuws voor de meubelbranche is geen verassing. Bij een bezoek aan de exclusieve meubel showroom komt men niet meer alleen voor een kussentje of een lampenkap. Ook de grotere interieur items in het interieur komen nu aan de beurt. Handgemaakte vloerkleden, luxe tapijten naar de wens, en de mooiste banken en hoekbanken krijgen de volle aandacht. Een duidelijke trend is dat mensen unieke meubels laten maken naar persoonlijke wens. Geen massaproductie of standaard oplossingen meer. Daardoor krijgen de huize meer uitstraling en een luxere sfeer. Het interieur zegt veel over je persoonlijkheid en levensstijl van de bewoners.

Professioneel en deskundig advies

Unieke meubels laten maken naar persoonlijke wensModerne hoekbank op maat bestellenMen wil nieuwe ideeën opdoen en hierbij graag geholpen worden door de meubelprofessional. Unieke meubels laten maken? Op de goed bezochte meubelbeurzen zie je veel enthousiaste meubel inkopers, designers en fabrikanten van exclusieve interieurs. Er zijn op het gebied van mooi wonen verschillen in wat de consument nu wil, en een paar jaar geleden.  Designers, ontwerpers en interieurstylisten komen vaak bij klanten thuis voor een interieuradvies of ontwerp.

Grotere meubels zijn de nieuwe trend

Exclusieve interieurs op maatEen extra grote bank van minimaal drie meter lang. Een eettafel waar met acht of 10 personen  aan gegeten kan worden. Unieke meubels laten maken? Grote meubels zijn helemaal in!  Grote meubels zoals een hoekbank langs de wanden geplaatst geeft een groot ruimtegevoel. Als u kiest voor een groot en licht vloerkleed in combinatie met een lage salontafel  zal de kamer ook veel groter lijken. Hierdoor wordt de ruimte niet alleen lichter, maar lijkt deze ook groter. Zorg bovendien voor een opgeruimd huis en zet niet te veel accessoires neer. Daarmee schep je optisch het idee dat de ruimte groter lijkt. Als een bank of tafel op het langste punt van de woonruimte is geplaats benadrukt dit de lijnen van het interieur. Met enkele meubelstukken van groot formaat merk je dat je kamer groter lijkt en voelt.

Luxe bankstel naar wens!

Bezoek de showroom!

Vloerkleden naar wens laten ontwerpen

info@luxe-meubels-kopen.nl