VLOERKLEED NAAR WENS

Exclusieve vloerkleden en tapijten

Vloerkleed naar wens laten ontwerpen. Als u op zoek bent naar een luxe design tapijt (vanaf € 695,- per vierkante meter) Kom dan langs en geef uw interieur de uitstraling die het verdiend! Afgestemd op de stijl en de kleuren van het interieur! Bij de leverancier bent u aan het juiste adres. U koopt namelijk uw kleed rechtstreeks via de fabrikant. Een vloerkleed naar wens laten ontwerpen zonder tussenhandel. In samenwerking met ontwerpers maken wij uw woonkamer tot een comfortabele plek. Wij helpen u graag aan uw droom interieur. Als professional zijn wij continu op zoek naar de mooiste designs en de spannendste innovaties. Kies óók voor een bedrijf dat volledig gespecialiseerd in handgemaakte tapijten. De uitgebreide collecties strekken van traditioneel tot vooruitstrevend design. Al uw maatwerkwensen kunnen door ons ervaren designteam omgezet worden in unieke producten. Wij delen uw passie voor vakmanschap en gaan voor het hoogste serviceniveau. Wij zien er daarom naar uit om u in de centraal gelegen showroom van de fabrikant te mogen ontvangen.

Luxe vloerkleed naar wens laten ontwerpen

Exclusieve tapijten in wolDeskundige medewerkers helpen u  graag bij het op maat maken van uw ideale vloerkleed. In het speciale design systeem bevinden zich meer dan driehonderd verschillende kleuren en patronen. Er kan dus altijd u altijd een kleed worden gemaakt dat optimaal past bij uw interieur en smaak. Zo maakt u stap voor stap uw eigen design tapijt. Exclusieve design vloerkleden zijn populair over de hele wereld. Het design systeem wordt inmiddels door meer top bedrijven gebruikt. Onze exclusieve vloerkleden  zijn gemaakt van oersterke, kleurechte materialen. Kies een modern design of een klassiek exemplaar op maat. We hebben het hier over de  top onder de vloerkledenmerken.

Exclusieve design tapijten zijn populair over de hele wereld

Moderne tapijten showroomKom naar één van onze vestigingen en gebruik daar speciaal ontwikkelde systeem om een design kleed te maken dat past bij uw eigen smaak en stijl. Het systeem is gemakkelijk, bovendien krijgt u hulp zodat u alles weet over de mogelijkheden. Als het gaat om de verschillende motieven, maten en kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Begint met het kiezen van een design en bestel uw design tapijt. Zo beslist u met zekerheid. Neem bij het bezoek aan de showroom foto’s en kleurstalen van uw interieur mee. Het team helpt u graag bij het vinden van een tapijt of vloerkleed.

 

 

Vloerkleed naar wens? Klik hier en bekijk voorbeelden

Bezoek de showroom van de tapijt fabrikant

info@luxe-meubels-kopen.nl