Vloerkleed naar wens

Een vloerkleed naar wens? Bepaal zélf het patroon, de kleuren het materiaal, en de afmeting! Als u een exclusief tapijt zoekt met een luxe uitstraling laat u hem ontwerpen door de designers. Een
luxe kleed op de vloer om uw interieur de uitstraling te geven die het verdiend? Dan zoekt u wellicht naar een exemplaar dat helemaal is afgestemd op de stijl en de kleuren van het interieur!  Bij luxe-meubels-kopen  bent u aan het juiste adres. U koopt namelijk rechtstreeks via de fabrikant. Geen tussenhandel maar wel de behandeling en service die u kunt verwachten. In samenwerking met interieurspecialisten en ontwerpers maken wij uw woonkamer tot een comfortabele plek om tot rust te komen. Kies een wollen design vloerkleed naar wens, een zijden tapijt, of een hoogpolig karpet waarbij u zélf de kleuren of design kunt bepalen! Wij helpen u graag aan uw droom interieur.

De luxe vloerkleden worden in Nepal met de hand geknoopt, Bepaal zélf het patroon, de kleuren het materiaal en de afmeting!

Vloerkleed naar wens laten makenVoor een exclusief vloerkleed naar wens bezoekt u de groothandel of importeur. De exclusieve vloerkleden fabrikant  waar wij mee samenwerken produceren en verkopen topkwaliteit luxe tapijten. De luxe vloerkleden worden in Nepal en India met de hand geknoopt. Wilt u zelf de grootste collectie van Nederland zien dan nodigen wij u graag uit! De showrooms zijn te vinden vlak bij u in de buurt. Bent u op zoek naar een mooi vloerkleed dat perfect past in uw interieur? De interieurspecialisten het u van harte welkom. Vul het formulier in en u ontvangt van ons het adres en de openingstijden.

Een exclusief  vloerkleed of tapijt  kan uw interieur een persoonlijk karakter geven

Bij onze professionele interieur adviseurs, met de jarenlange ervaring bent u verzekerd van het beste resultaat. De absolute top als het gaat om luxe, exclusieve vloerkleden naar wens. In de prachtige showroom  vind u altijd de nieuwste trends op het gebied van luxe wonen. Wij hebben een grote exclusieve tapijten collectie. Door het zeer brede aanbod vind u bij ons altijd de stijl die het beste bij u past. Neem eventueel een plattegrond en foto’s van uw kamer mee. Ontvang professioneel interieuradvies van de makers in exclusieve tapijten.

Maak kennis met de exclusieve tapijt  fabrikant  in uw buurt

Op zoek naar een exclusief handgemaakt tapijt naar wens? Het ontvangen van een goed interieuradvies is heel belangrijk. Wanneer u uw interieur wilt veranderen maar niet precies weet welk type Designtapijt uit Nepal
tapijt en kleuren bij u en uw huis passen geven de interieur- stylisten u graag een deskundig advies. Zo kunt u ook een hoogpolig tapijt laten maken waarbij u zelf de kleuren kiest.Zij creëren een sfeer waarin u zich behaaglijk voelt. In klassieke, moderne, landelijke stijl is er altijd een  top kwaliteit vloerkleed dat perfect past in uw woning.

Bekijk de exclusieve tapijt collectie wij nodigen wij u graag uit

Exclusieve en luxe vloerkleden koopt u gewoon bij u in de omgeving! Rechtstreeks van de importeur! De collectie exclusieve tapijten  wordt samengesteld door ontwerpers die uitstraling en praktisch gebruiksgemak weten te combineren. Wij helpen u graag bij het opstellen van zo’n plan dat volledig in overeenstemming is met uw persoonlijke woonwensen en waar deze goed tot hun recht komen. Onze werkwijze kenmerkt zich door onze bijzondere dienstverlening. Deze komt voort uit de wens van onze klanten hoogstaande kwaliteit te leveren. Graag vertellen wij u over onze collectie, onze diensten en onze service.

Laat een Luxe vloerkleed naar wens maken afgestemd op uw interieur!

Bent u op zoek naar een luxe, exclusief tapijt dat volledig past bij uw persoonlijke wensen? Wilt u een persoonlijke en exclusieve sfeer in uw huis creëren? Dan bent u bij de importeur aan het juiste adres. Voor een kennismaking met de  exclusieve tapijt collecties of een vrijblijvende rondleiding, nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken. Of u nu een klassiek, eigentijds of modern interieur wilt. Een deskundig interieuradvies komt op de eerste plaats, daar zijn wij ervaren in.

Vloerkleed laten maken? Klik hier voor enkele voorbeelden!

Showroom bezoeken voor een exclusief vloerkleed naar wens