WIE ZIJN WIJ

Via ons kunt u luxe meubels kopen direct bij de fabrikant. Wij helpen u om zonder tussenkomst van winkelier de showroom van diverse top fabrikanten te bezoeken. Neem een kijkje op diverse pagina’s van deze website. Hier geven wij en overzicht wat er allemaal mogelijk is.

Wie zijn wij? dé intermediair voor luxe en exclusieve interieurs. U doet vanaf nu rechtstreeks zaken met de fabrikant! Koop vanaf nu luxe meubels, tuinmeubels en vloerkleden zonder tussenkomst van de winkelier! Op het gebied van hoogwaardige, luxe meubels zijn wij de nummer één. Wij inventariseren de wensen van onze klanten om een passend advies te kunnen geven. Wie zijn wij? Ontvang óók advies welke fabrikant u het beste kunt bezoeken. Nederlandse bedrijven nodigen u graag uit in de prachtige toonzalen en zijn u graag van dienst. Voor elk type luxe meubels waar de klant naar op zoek is hebben wij een strenge selectie gemaakt van topbedrijven. Bezoek óók een adres bij u in de buurt, laat u verrassen door de passie en het vakmanschap van het maken van kwaliteitsmeubelen op maat volledig naar wens!

Exclusieve lounche meubelen

LUXE MEUBELS KOPEN BIJ DE FABRIKANT IN UW BUURT

Wij zijn uw tussenpersoon bij het kopen van luxe meubels, tuinmeubels en vloerkleden. Wij halen de extra schakel weg in het voordeel van u als klant. U hoeft niet alle meubelboulevards en winkels langs om net dat ene meubelstuk te vinden.

Geen concessies in kwaliteit, advies en servies. U wilt het beste en dat tegen scherpe prijzen. Wij hebben voor u de beste Nederlandse fabrikanten geselecteerd met een rijke historie in de meubelbranche.

Bijna iedereen heeft het druk met werk, kinderen, sport en een sociaal leven, dus de aankoop moet makkelijk kunnen plaatsvinden op het tijdstip dat het u goed uitkomt. Omdat u de meubels wilt zien voelen en erop wilt zitten, wilt u deze natuurlijk niet op internet kopen. Bezoek de fysieke showroom waar het vakkundige personeel u professioneel zal adviseren.

VIA LUXE-MEUBELS-KOPEN RECHTSTREEKS AANKOPEN DOEN

Bovendien werkt ons bedrijf samen met ontwerpers, stylisten, interieur adviseurs, decorateurs en meubelmakers. Wij bieden u een uitgebreid en compleet concept als het gaat om uw interieur en exterieur.

De klanten van de reeds gerealiseerde projecten zijn dan ook bijzonder tevreden met de resultaten.  Dat komt omdat die perfect aansluiten bij de persoonlijkheid van hen als bewoners. In de missie om voor onze klanten exclusieve, sfeervolle, warme en gezellige interieurs te realiseren gaan we heel ver.

Exclusieve louge meubelen
Exclusieve lounche sets tuin

PROFESSIONEEL ADVIES DOOR SPECIALISTEN

Onze geselecteerde fabrikanten willen u graag ontvangen in hun prachtige showrooms vol mogelijkheden en kansen. Ervaren interieur specialisten zullen u rondleiden in sfeervolle showrooms waar ze bovendien hun eigen ontwerpen tentoonstellen.

Zij zullen u zeker inspireren en helpen bij het samenstellen van een exclusief interieur dat volledig aansluit bij het karakter van uw woning en natuurlijk uw eigen smaak. De collecties worden gepresenteerd zoals u ze zelden heeft gezien. Kies daarom ook voor exclusieve kwaliteitsmeubelen die perfect aansluiten op úw interieur en neem vandaag nog contact met ons op.

CONTACT MET LUXE-MEUBELS-KOPEN.NL

Een handgemaakt vloerkleed naar wens? Een exclusief bankstel met luxe stof naar keuze? Of Jan de Bouvrie tuinmeubelen op maat?  De fabrikanten ontwerpen, ontwikkelen en verkopen volledig naar de wensen van de klant. Bedrijven die goed bij ons passen zijn dé specialisten in hun vakgebied, zij gaan alleen voor het allerbeste. In de meest inspirerende showrooms van Nederland vindt u het gemakkelijk. Meer weten over rechtstreeks kopen in de showroom van onze leverancier of fabrikant?

Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail en wij staan u graag te woord. Interieuradvies aan huis? ontvang van ons de gegevens van de beste interieur styliste bij u in de buurt!

CONTACTFORMULIER
Exclusieve meubelmerken

Brochure, prijslijst of adres aanvragen?
Vul uw gegevens in!